CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 12585|Reply: 198

Ramai Terkedu Tengok Harga Botol Susu Anak Neelofa, Yang Marhaen Hanya Mampu Telan Air Liur Katanya

  [Copy link]
Post time 30-6-2022 03:54 PM | Show all posts |Read mode
Kembali lagi dalam episod kisah Neelofa dan kehidupannya bersama anak, Muhammad Bilal.


Baru-baru ini namanya sekali lagi menjadi perhatian apabila berkongsi gambar sedang membancuh susu anaknya.


Foto: IG





Bukan susu yang menjadi bualan, sebaliknya ramai terkejut bila tahu harga botol susu yang digunakan.


Difahamkan harga botol berkenaan mencecah RM300.




  



Harga kayangan juga dan pastinya golongan marhaen hanya mampu telan air liur sahaja.


Di ruangan komen ramai yang kata Neelofa suka sangat menunjuk-nunjuk barangan mahal.








Namun ramai juga yang faham Neelofa adalah personaliti yang dibayar untuk mempromosikan sesuatu produk.


Biasalah lumrah dunia, ada yang cinta ada yang benci tak gitu? -CARI

  
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 03:59 PM | Show all posts
sekarang aku yang terkedu dengan kau sepol. dah kenapa sepol? kau ni tak cukup kasih sayang ke apa weh? dah dah lah dengan jahpamtekbotol susu ni weh
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara2 halus neelopa membisik bisik di telinga Pak gad kutil lopa.....
psst.....Manakkkk Manakkkk Mana kooooo...


Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:01 PM | Show all posts
Sepol lafffff betol dgn jahpamtek

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:02 PM | Show all posts
Btw, yang bukan terpaling pun mampu je beli botol susu harga macam ni jah. Mohon jahpamtek cari benda lain pula nak show off ye jah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:02 PM | Show all posts
Kembali lagi dalam episod kisah Neelofa dan kehidupannya bersama anak, Muhammad Bilal.

Haha. Rupanya sepol ni baca je komen-komen forumer setiap kali episod jahlop sekeluarga muncul Banyak ke dapat bayaran bulan ni sepol?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kalau siap tag tu.. Sah sah percuma. Promo gift.
Lagipun Billie Ain kan kaya. Duit pun byk hihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:06 PM | Show all posts
tak habis kisah nak berhijrah ke tanah arob, dah keluar cerita botol susu harga rn300 ye
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 04:06 PM | Show all posts
Entah-entah Sepol adalah Lopa. Sepol = Lopes = Lopa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh sepol....botol susu yang imported memang lah satu set RM300 (satu set tau, bukan satu botol). Aku 18 tahun yang lalu pun guna botol premium set RM300. Stupid lahhhh....mana gossipnya???????????
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik bz pasal scandel mesol..
Pakcik jerryyy
Sorry billie
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap ari ada news pasal si katik ni. Humban jela kat personality social med. Cheh!
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepol elaun utk raya haji masuk awl ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:14 PM | Show all posts
Anak pertama memang teruja sekala mala premium, segala mala kalau boleh branded.  Dah anak kedua ketiga, NUK je kat guardian.  Btw, heorshe ni bukanlah mahal pun.  
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Susu perahan X cukup ke?
Kucate tipu jer nambah susu badan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:18 PM | Show all posts
selagi jah tak pergi bercuti di overseas....i masih belum nk terkedu lg..setakat botol susu tu apa la sgt jah oiii...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 04:36 PM | Show all posts
Harga kayangan juga dan pastinya golongan marhaen hanya mampu telan air liur sahaja.

hanat tol.. takat 200 org lain pon mampu la
bukan 20000 pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat harga tu  je kot , mcm ribu riban
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:41 PM | Show all posts
sepol tolol                  
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruja nak tgk muka bilal..bila nak exposed ni...ikut muka pak ke maknya ni.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:12 AM GMT+8 , Processed in 3.132673 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list