CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 904|Reply: 22

[Tempatan] Akhirnya! "Jihad Tangani Inflasi" Ditubuh Diketuai Annuar Musa

  [Copy link]
Post time 30-6-2022 03:06 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 30-6-2022 05:39 AM

Ini masa depan kita, tahun 2023. Bersedia guys. Ramai akan susah balik. Tapi macam biasa, baru nak meeting kumpul data. USA dah bertindak. Indonesia dah dua bulan buat kerja.  

Russia dah tak beri Rouble keluar (paksa 80% duit untung USD dari oversea ditukar ke Rouble, semua negara perlu beli minyak guna Rouble, minimakan import sebab tanak guna USD) siap suruh dunia tinggalkan USD (bermasalah katanya) sampai kena banned emas dia. Rouble okay sangat sekarang, tapi dunia kena bayar mahal berbanding sepatutnya untuk import barang2 russia.

UK takkan ulang kesalahan lalu naikkan gaji sebab harga barang tinggi. Sebab gaji naik harga kemudiannya naik lagi tinggi ulang-ulang yg akhirnya kemelesetan teruk berlaku.

USA dan Eropah secara berperingkat menuju kemelesetan ekonomi. Semua negara lain akan kena tempias.








Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Annuar musa tu ada masa ke wat keje. Mcm sibuk lawan presiden umno je. Ko lantiklah someone lebih credible. Isu DNB pun dia x bole urus ngan baik ni nk soh g handle isu inflasi
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 07:05 AM | Show all posts
MMMM tengok senarai pun..dah half past six
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 09:33 AM | Show all posts
kahkahkah senarai dia....fuckin useless
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:30 AM | Show all posts
Alhamdulillah, ada lah elaun tambahan plak untuk kerja2 jihad ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:31 AM | Show all posts
jihad my ass
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape x lantik lobai hadi jd chairman? Dia pun jd gomen juga
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 30-6-2022 11:31 AM
jihad my ass

Skrg musim buat tabung.......pru dh dekat dah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 03:13 PM | Show all posts
Motipp nak guna perkataan jihad?? Nak tarik emosi ummah meleis ke supaya terus menyokong puak2 jahannam ni??
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:46 PM | Show all posts
Pilihanraya kan dah nak dekat
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:56 PM | Show all posts
jihad memerangi bangsa etis gay pondan pedo tetap diteruskan...

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:57 PM | Show all posts
sorang sebulan dapat free rm1500 ke uols? #doneberangan
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Solusinya apa??? Pakai kemeja 3k?? Semata2 nak meeting?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:44 PM | Show all posts
Kalau kapir berjihad dapat masuk syurga UMNO ka?

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni melayu sskjp tau...risiko..lebih teruk dari Melayu Selangor...melayu sskjp bertuhankan wang...so dorang ni talam dua muka
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dari zaman muda lagi ayah aku selalu cakap, nuar musa tak boleh pakai..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dpt juga elaun meeting
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:07 PM | Show all posts
jihad la sangat...ntah2 dibyr tp hasil nan hado...jihat apo lagu tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-6-2022 05:36 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 30-6-2022 05:41 PM
Belibis replied at 30-6-2022 03:58 PM
Solusinya apa??? Pakai kemeja 3k?? Semata2 nak meeting?
solusi kawal harga kemeja la. import kot. acaner ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:13 PM | Show all posts
menteri menteri dah tak reti buat kerja ke asik asik tubuhkan kumpulan entah pape ni?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.107312 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list