CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: fai00

telco/internet apa yang bagus untuk business online?

  [Copy link]
Post time 13-7-2022 08:26 AM | Show all posts

Yes, sebab TM pun tahu kita terkesan dengan PKP kan, dorang try bantu kita guna medium ni pulak. Siapa yang baru buat business tu lagilah sesuai ambik pakej dengan TM.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2022 08:29 AM | Show all posts
bonsari replied at 13-7-2022 08:21 AM
awak ambik pakej apa? best tak?

Saya ambik digital marketing solution je, pair sekali dengan 300 mbps broadband plan. Best lah, kita belajar ilmu marketing at the same time internet kita pun laju, nak promote pun senang. Sekarang kelas marketing semua mahal cekik darah, yang TM punya ni jela yang murah n berbaloi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 08:35 AM | Show all posts
agongbaba replied at 13-7-2022 08:19 AM
tulah nak tukar jugak, kesian pulak customer tunggu kita reply chat lama. pakej unifi mana yang ok ...

kalau internet untuk sme, aku suggest ambik pakej 300mbps, harga RM174.30, dapat unlimited data, dapat free wifi6 certified router, free wifi 6 certified mesh, macam2 la, kena gi website n tengok sendiri. memang rambang mata.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 08:37 AM | Show all posts
pikochew replied at 13-7-2022 08:25 AM
Rugi kan siapa tak grab pakej TM ni? Padahal murah je, memang mampu bayar sangat. Dahlah free maca ...

Ads harga RM100 dia boleh bagi free je gitu weh, terkejut aku. Tapi memang best lah siap dapat free listing sekari, free training lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try sim TuneTalk tuan. pelbagai pilihan pakej internet yang menari.. boleh try usha di web pengedar kami di www.tunetalk.biz
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.075110 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list