CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 26-6-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dyna and fida asyik double date together2
Mampu ke kuin and atuk nak join depa jugak haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-6-2022 06:49 PM
Gemuknya pam gmbar atas tu  i rasa lg gemuk dari masa dia dgn jali

skarang terpaling gumuk gundu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 26-6-2022 07:40 PM
Lain eh hidung die kt ig org

hidung hexagon tu bila pam bangga giler - tu pam xleh hidup without filter
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in dungeon busuk kakpam sambil pakai face mask

Y denyut tho? I don’t get it huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam tido rumah dyna?? Mesti dia ada motif ni. Gila baru jer kenal kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:10 PM | Show all posts
story kakpam masak clam tu dia panggil "ketam"
ayoo dah tua2 pun ketam pun tak kenal ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Queen kepam pergi rumha org akan tunjuk setiap celah rumah org.

Rumah sendiri nan ado... Mesti malu kan sbb rumah buruk dan kecik. Kata kayaa berjayaa suami ceo hehehhe habuk pun xde.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk ig kaklong fake harini celebrate besday tokmid (besday semlm) anak kesayangan kat el eh takde vc ke apa utk apak kesayangan? no wish?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis baca forum ni . Hihihi . Ada sorang tu tanya “ kak hanis tak makan ke? Pam jawab “tak… kenyang …”. Nak show kat acik forum, dia x hadap food free,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 26-6-2022 04:41 PM
Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna ...

Oooo ank n laki fida ye.. Ingatkn dyna punya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 26-6-2022 05:04 PM
Badder sindir kepam ke tu

Mengata kakak dia ke mengata diri sendiri? X sedar ke budder dlu ko mcm tu la. Xbuat lg tp dah overthinking & over itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 26-6-2022 04:41 PM
Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna n ...

Amboih pam asik rakam laki fida ye. Jaga2 fida, among them, laki fida plg tasty. Laki pam rasanya nobody even care
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 26-6-2022 06:35 PM
Nampak budder post benda ni.. Budder pregnant ke sekarang? Berlumba2 laa dengan akak berdenyut dia ...

Patut lah diam. Tgh pregnant rupanya. Btw, why pregnant lg sedangkan mental x mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 26-6-2022 07:40 PM
Check in condo kepam. Kepam tak malu overnight kat rumah org. Iols pun ada kawan baik. Iols baik dgn ...

Ingatkan dia ni bila dah pernah putus kwn dgn mekrose n farah, reti la nk berkawan. Rupanya sama je mmg muka xmalu. Xmustahil akn goda husband yg lain tu. Dah la baru kenal, ko boleh tumpang tido. Jelas yach x mampu nk byr hotel n mmg perangai xmalu tu smpai tua xboleh buang ye. Kalau i, rumah tu jauh, i check in mana2 nearby hotel. X selesa n malu nk tumpang rumah org baru kenal
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 26-6-2022 08:13 PM
Kak Queen kepam pergi rumha org akan tunjuk setiap celah rumah org.

Rumah sendiri nan ado... Mesti  ...

Siap tnjuk bilik dia tidur. So sedih dlm dungeon sendiri xpernah sekalipon dia tnjuk bilik dia. Yg ada dapur jah, then tmpt letak kasut . Beza b40 & t20 versi usa
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 org tu ajak2 ayam, basa basi je.... Si Agundu terus menggelupur kemas kain baju nak tidur situ, yihhhh!!  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 02:53 AM | Show all posts
Tu la tujuan buat Malaysianflavor.
Cari mangsa2 buat kawan. Nanti susah2 bolehla pau derang. Nek Pam ni kan pandai play victim. Scammer tersohorkan. Baru kenal dah boleh tido rumah org. Muka tak malu betul. Boleh pakai baju tido victoria secret nanti.

I pun rasa dia nak goda laki derang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
gigih host mkn² ajak overnight
baik biarlah berpada pun
da la baru kenal
tp kalau jenis main angkut je org ajak masuk rumah, kalau apa² tanggung la sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya auloh kepam. Seriuslah ko tido rumah kawan baru kenal? Muka tak malu syial

Xde ke porumer yg dm fida dgn dyna tu suruh hati2 dgn kepam? Aku pulak cemas pikir utk dorang
Sbb kita acik2 porem sume tahu kepam tu panjang akal nak scam orang, musnahkan hidup orang
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiols kalau ada ig dah lama dah dm dyna tu
Fake account pun xde
Oii kepam. Stoplah pura2 depan kawan2 baru kenal tuuuu
Ko tu kawan cuma nak amek kesempatan je!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.081401 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list