CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Dunia] Kelajuan 5G, Malaysia Kedua Terpantas Di Dunia Di Belakang Korea Selatan dan No.1 didunia kelajuan muat naik pada 50.3 Mbps.Anda terkejut?Bincangkan(12 markah)

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tmpt aku pioneer 5g nih... Lembap aja now..tgk tv pun sangkut2 dehhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hek.. yooo lahhh tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:19 AM | Show all posts
Digimon okay ker tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:21 AM | Show all posts
laju ke nnti...tgkjelah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu phone 5g harga rendah barulah boleh test nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:04 PM | Show all posts
gila tipu sungguh
unifi ni asal mlm je mula2 connection kejap ada kejap x de
yang dok gebang2 5g tu lah
tgh streaming tiba2 sangkut

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:41 PM | Show all posts
meols guna unifi mobile dengan wifi kan noks, ala2 sekarang ni dalam rumah macam siput jah kelajuan dia. Esp yang mobile la. Apa je telco yang laju sekarang ni? rengsa pulak meolszahhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:06 PM | Show all posts
Ya kan jer ler realitinya pengguna je yang tahu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kena la seiring kelajuan mulut dan jari2 netizen malaysia mengupas bawang eh isu2 semasa
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:29 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 24-6-2022 01:31 PM

korang tengok artikel tu betul2 - 5G

5G kat sini area coverage ciput hanya certain area dekat town,
dan tak ramai orang pakai,
memang ler laju  

baru jer hari tu aku baca kat forum ni average speed dekat Brunei,
internet lagi laju dari bolehland

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak pasti kawasan u olls mcm mana. Tp i pakai unifi fibre seawal kemunculan gitu dgn speed 5mbps. Sampai la skrg ni kira belasan taun dah kot dgn kelajuan 100mbps mmg takde problem. Even bertahun lamanya i hidup tanpa astro seawal kemunculan android tv dimalaysia. So i setuju je dgn data dr article ni mengikut pengalaman i.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:56 PM | Show all posts
maka bermula lah sesi acik2 yang mengomen buruk2 je

acik2, negara yang acik2 tinggal ni takde la buruk sangat pon

ada juga baik nya.. kalau benda yang baik dan diakui oleh pihak ketiga tu, terima je la

sian korang ni.. ada masalah jiwa yang kronik agaknya

hidup korang mesti sedih gila kan (janda, atau andartu)

sebab tu la cari punching bag untuk lepaskan tekanan

target paling mudah ialah maki negara/bangsa sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Andartu memang kuat komplen
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:48 PM | Show all posts
malu nak ngaku, sbb aku tengok thailand lagi syok internet die, laju je wlpn hat yg free..

pada ku yg paling laju adalah naik harga ..

x lama lagi kan nak raya tengok la capaian internet sure hauk sbb menara telco die x dpt support pengguna yang ramai..
patutnye bukan update kat aerospace tp update dulu menara telco memasing, inshaaAllah laju le internet.

kita ckp nie sbb pernah call telco die ckp sbb tu je internet slow, tp dorg xde bajet nak tukar lagi pada tahun tu (2019) sbb perancangan akan update tahun 2020
nnt baru tukar, tp smpi skrg masih nan hado.. kalau aku call mesti dia ckp bajet burst sebab covid.. mmg aku bakor pah ni menara dorng tuh..


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wow amazing

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendek kata Malaysia ni memang negara paling hebat dan bestest di dunia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena tgk location dan device juga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
verangan jer la
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:00 PM | Show all posts
Siapa kata kajian tak boleh menipu.

samada sengaja or sebab bodoh, you can frame it in certain ways so that in the end the win is meaningless

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la tu..alih2 jd mcm Astro..hujan je berpusing2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:49 PM GMT+8 , Processed in 0.088221 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list