CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1440|Reply: 37

Rakyat Jangan Bimbang, Agong Dah Selesai Jalani Prosedur Intervensi Sendi Buku Lali Dan Lutut

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 03:47 PM | Show all posts |Read mode
Kuala Lumpur: Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah selesai menjalani prosedur intervensi sendi buku lali dan lutut dan kini berada dalam keadaan stabil serta tidak membimbangkan.


Datuk Pengelola Bijaya Diraja Istana Negara Datuk Ahmad Fadil Shamsuddin dalam kenyataan berkata prosedur berkenaan dijalankan Isnin lalu.


"Ekoran prosedur intervensi tersebut, Seri Paduka selanjutnya dinasihatkan untuk menjalani pemantauan dan pengawasan rapi pakar perubatan," katanya.


Foto: Bernama




Ahmad Fadil berkata Seri Paduka dijadual berangkat pulang bersemayam di Istana Negara hujung minggu ini selepas selesai menjalani rawatan pemantauan dan pengawasan rapi tersebut.


Beliau berkata Al-Sultan Abdullah turut menzahirkan rasa syukur dan penghargaan serta ucapan terima kasih kepada seluruh rakyat yang mendoakan kesejahteraan Seri Paduka.


Baginda dilapor menjalani pemeriksaan serta pemantauan pakar perubatan di sebuah hospital kerana gering di bahagian kaki sejak Isnin lalu. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 03:51 PM | Show all posts
syukuuuuurrrr...


kawan2, cer tengok kucing nih pakai selipar




Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pelah ..rehat elok2. Rakyat marhaen nie ada banyak benda lain nak buat ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:24 PM | Show all posts

awwwww
somelnya kasut pink adik bulus

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh, sapa yang bimbang pon?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-6-2022 04:28 PM
Eh eh, sapa yang bimbang pon?

Ntah..perasaan theyols je lot

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:33 PM | Show all posts
who cares..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:35 PM | Show all posts
taklah, mana ada bimbang. iols lagi bimbang kekalau bapak ajra my everything tak bukan pintu gate je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Busy noks tak tau pun dia admitted…tak sempat nak bimbang…
Apa2 pun get well soon
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:40 PM | Show all posts
becir replied at 23-6-2022 04:29 PM
Ntah..perasaan theyols je lot

#dengkike kata queen
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa. Ingatkan entitled sangat dengan Tuhan merosak alam macam takkan mati.



Ampunkan patik pacal yang hina
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 23-6-2022 03:51 PM
syukuuuuurrrr...



Akak nampak apa yang kau buat sistah. Nice one sis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:49 PM | Show all posts
ehhhehheehhhh bimbangnya saya
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:51 PM | Show all posts
Patik rasa tuanku perlu peruntukan tambahan untuk beli kasut hitam lebih sesuai eg: hermes.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau sungguh sampai tak dapat tidor malam
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 23-6-2022 03:51 PM
syukuuuuurrrr...



Baik aku tgk kucing ko.. hati aman tenang.. sah sah chomel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x bimbang pon ada aku kesah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:04 PM | Show all posts
Eloklah tapi ramai tak ambil peduli sangat sebab sibuk mengenangkan nasib bila harga ayam telur dan minyak masak nak naik belum lagi tarif letrik.  Lepas tu entah apa pulak lagi yang akan ikut masuk list.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:12 PM | Show all posts
aduh, bimbangnya sayaaaaaaaaaaaaaaa


kalau Tun M masuk hospital baru lah iols bimbang
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat negara mana
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.123383 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list