CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16319|Reply: 154

Ira Kazar Tenang Je Siap Boleh Pergi Tengok Wayang, "I Masih Single Okay"

  [Copy link]
Post time 22-6-2022 10:59 AM | Show all posts |Read mode
Mungkin sedar namanya menjadi bulan hangat, Ira Kazar memberikan hint di IG storiesnya.


Kata wanita yang didakwa sebagai kekasih Syamsul Yusof ini, dia kata dirinya masih single buat masa ini.


Foto: IG




Difahamkan sebelum itu Ira baru selesai menonton filem di pawagam.


Sambil berjalan keluar, Ira ada membuat ulasan dan tiba-tiba katanya, “By the way, saya masih single okey!”








Kenyataan itu sekaligus menafikan khabar angin yang mendakwa kononnya dia dan Syamsul sudah bertunang.


  



  



  



Ira Kazar tenang je siap boleh tengok wayang, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 11:16 AM | Show all posts
aduhai dik knpe la ko btudung kalau masih nak pakai ketat2 mcm ni. ko rosak kan imej muslimah la dik. pakai tudung sbb nak tiru PS ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo last tu mcm kazar pakai tudung..
Hoho
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:22 AM | Show all posts
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:24 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 11:22 AM
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan

Anak bapak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:25 AM | Show all posts
terkangkang-kangkang lagi tu pose.. aishh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:25 AM | Show all posts
nampak budak sangat gmbar yg last tu..
tapi kemain ko jadi homewrecker yer.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:38 AM | Show all posts
Perempuan yang dah kawin dan masih bersuami je takkan mengaku single. Yang lelain tu, sah single.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 22-6-2022 11:16 AM
aduhai dik knpe la ko btudung kalau masih nak pakai ketat2 mcm ni. ko rosak kan imej muslimah la dik ...

ketat pastu posing mesti kena kangkang ke? mcm bangga nak tunjuk p€p#k yg jd kegilaan idaman sol sol sol
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:46 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 11:22 AM
copy paste ayahnya muka..camni pon sol sol sol kenan

hahahahahaha! meols pun nak cakap benda sama... sol sol tak rasa tengah dating dengan kazar ke... kemain eksotik macam lintah bulan dah muka... gambar semua confirm bohsia rempit punya style...memang jenis pompuan bawak pergi kongkek je ni...takde kawin-kawin punya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah knp mata nmpak ira ni pakai cmana pun tetap nmpak pprt
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah awat gaya dia bergambaq udoh betoi k
terkangkang gitu.mdgn pakai ketat melekat.mtudung skadar tutup rambut ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 11:54 AM | Show all posts
muka budak2 tp dah sebok nak kacau laki orang yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg suka posing terkangkang ek
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:10 PM | Show all posts
shernazz replied at 22-6-2022 11:20 AM
Gambo last tu mcm kazar pakai tudung..
Hoho

kazar ke degawan.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:10 PM | Show all posts
apesal semua pose dia mcm minah rempit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 12:12 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-6-2022 11:46 AM
hahahahahaha! meols pun nak cakap benda sama... sol sol tak rasa tengah dating dengan kazar ke...  ...

tapi berani bethols sheols kacau usop selam and family
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:28 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 22-6-2022 12:12 PM
tapi berani bethols sheols kacau usop selam and family

cikki ni berani sebab dia tau sol sol confirm backup baik punya...sol sol kan anak mas toksopselam, tok pun nak marah jap lagi x balik umah pulekk...gitulahh.. tp mmg main psiko lah minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:28 PM | Show all posts
Sol ni memang taste dia rempit2 ke? dulu ps pun ada aura rempit gak lagi2 masak kapel dgn si mat bangela tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 12:29 PM | Show all posts
Bangganya diaaa....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:59 PM GMT+8 , Processed in 1.391518 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list