CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 5742|Reply: 91

"Naik LRT Free Pun Memekak, Bersyukurlah," Mentang-Mentang Anak Menteri, Suami Nora Danish Dihentam Tak Faham Derita Rakyat

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 05:34 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini kerajaan mengumumkan pengguna dan pelanggan Rapid KL akan menikmati tambang percuma semua rangkaian perkhidmatan syarikat itu selama sebulan.


Bagaimanapun bukan semua rakyat menyambut baik inisiatif tersebut, sebaliknya ramai yang mengkritik bukan itu yang mereka mahukan.


Foto: IG




Apa yang dimahukan adalah kerajaan menaiktaraf dan membaikpulih kerosakan dan kekurangan yang ada sekarang demi kesenangan rakyat.


Mengulas mengenai isu ini, suami Nora Danish tampil bersuara dengan lantang melalui satu ciapan di Twitter.









Apa lagi, di ruangan komen memang kena hentam habis-habisan. Baca:


















Apa pendapat anda? -CARI


  



  
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2022 06:08 PM | Show all posts
menyampahnya tgk idup acah2 urban sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 06:26 PM | Show all posts
Org bodoh selalu perasan pandai
Pelik betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 07:18 PM | Show all posts
free apanya... kerajaan tanggung kos tu...
benda free mcm tol free masa hari raya haritu patutnya bg user free sticker RFID ke, upgrade mentenance yg urgent2 ke....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:47 PM | Show all posts
affected ya not effected
esok2 post picture holiday
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tebal betul kulit muka anak teksi ni..setiap kali tweet bodoh dia published, setiap kali tu la sejarah n darren kang kena petik dek netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer suh dia naik lrt utk setahun … mampooo ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Menteri apa apaknya skang?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2022 09:04 PM | Show all posts
effect ≠ affect

Basically, effect is the noun, and affect is the verb.
So ko nk guna affected, bukan effected.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:10 PM | Show all posts
asal heshe keluar statement bodo je, mesti netizen akan keluarkan kes lama heshe tu yach. Selayaknyalah heshe dicerca ummah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dia keje ke x?
dia naik ke lrt/bas masa peak hour weekdays?
kalau x naik, bek ko dia je la bonetttt

dr dulu aku da ckp ko jgn buka mulut, sama dgn mak tiri ko. buat kena kecam je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Vip stuck dlm jem pun polis lorat dok neno neno.
Mana nak rasa perit rakyat.
Hujung2 org bodo mcm nedbebal ni akan respon, sapa suruh tak jadi vip.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo. Bitter dgn rakyat dah knp.
Pastu acah gelak hujung2.
Kakbab much?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-6-2022 09:10 PM
asal heshe keluar statement bodo je, mesti netizen akan keluarkan kes lama heshe tu yach. Selayaknya ...

Tp seolah dia mcm xheran pon org dok up balik kes Darren tu..ke sbb dia tau mcm mn pon org ungkit dia tetap kebal sampai bile2.. bile la keturunan dia ni nk tersungkur merempat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 11:32 PM | Show all posts
technician......................
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 11:44 PM | Show all posts
Dia ni sebelum pos pasai isu semasa memang tak tanya sapa2 yg educated.. circa2 dia takda ka yg belajar tinggi

Sebelum nak post cer tanya sapa2..kau rasa aku tuwit mcm ni nampak bodoh tak ??
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-6-2022 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh jugak die ni yea.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:38 AM | Show all posts
Ramai manusia di dunia  nampak macam hero , nampak macam samseng

tetapi bila di dalam kubur dialah yang paling menangis dan menyesal

sorry lahhhh bila dah mausk kubur maka  hiduplah ko dengan apa amal yg pernah ko buat didunia dulu

buat baik dibalas baik

buat jahat dibalas jahat
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Affect - aku malas makan nasi nanti dia affect aku punya diet

Effect - fuiyoooo effect CGI dalam movie ni betul2 best lah

Gitu lah bahasa mudah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:44 AM | Show all posts
aku lempang jugak mangkuk ni kang..ko tru p keje mcm marhaen hari2 dlm tempoh sebln...naik la mrt ke lrt ke atau bas ke ape2 la..tgk ko bleh tahan ke tak...bkn gerak kol 10 ye..mcm marhaen biasa...ckp org memekak,ko tu tdo pon atas tilam emas..puih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.096751 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list