CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4171|Reply: 26

[Lain-Lain] BLACK ADAM

  [Copy link]
Post time 8-6-2022 09:32 PM | Show all posts |Read mode




The world needed a hero, it got #BLACKADAM
Only in theaters October 21.

Starring: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2022 12:09 AM | Show all posts
mcm best....tq TT
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 12:30 PM | Show all posts
harap best lahh, sbb keluaran DC ni ala2 ada sisi boring sket, but we'll see how, mebi sbb ada The Rock kannnn.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by September14 at 11-6-2022 03:05 AM

Trailer best…. Aku ingt black adam ni villain. Kira dia anti hero lah ek?

Okla the rock drpd yg bawak watak shazam tu.. x suke btul aku.. spoil
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 05:33 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 17-10-2022 08:22 AM

I'm a big fan of Black Adam. The main character is a boy named Adam Taurus who has superpowers. He's not an ordinary boy though; he's actually the son of two superheroes called Snake and Eagle, who are both good guys.  I also like "Big Jack" because it starts out with this really heavy riff and then goes into this slower part that sounds almost like a sad ballad, but then at the end, everything gets loud again and you can hear all these different guitars sounds all at once.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:14 PM | Show all posts
nape suka ambil The Rock jadi hero ek...for me dia berlakon tak best pun...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:15 PM | Show all posts
nape suka ambil The Rock jadi hero ek...for me dia berlakon tak best pun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:51 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:15 PM
nape suka ambil The Rock jadi hero ek...for me dia berlakon tak best pun...

komedi2 layan je
tp klu watak serious drama2 mmg soso

dlm ballers je mcm ok sikit
tp ni semi comedy


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 07:33 PM | Show all posts
the rock dah la tak herlokkk... kenapa dc suka ambik pelakon yang tak herlokkk manakala yang marvel suka ambik yang herlokkkk lagi merecik...

tapi tu la kaka tengok gak DC ke Marvel pun... sama je... yang best best jugak... yang hauk nan haus jua...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 10-8-2022 09:18 PM
dudaberhias replied at 10-8-2022 07:33 PM
the rock dah la tak herlokkk... kenapa dc suka ambik pelakon yang tak herlokkk manakala yang marvel  ...


Muka tak herlok pun tapi in demand, mesti masyukkk payment. I pun tak suka sangat mamat ni berlakon. So, mmg takkan tgk kat wayang ler. Rasa bosan pulak tengok muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:26 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 15-9-2022 09:10 AM

-----edit---spam----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 01:48 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:15 PM
nape suka ambil The Rock jadi hero ek...for me dia berlakon tak best pun...

dia ada ramai peminat....bodi sado...sesuaila dgn watak...lakonan dia pun x der la teruk sgt...

yg paling penting dia pelakon termahal kan sekang ni...x kan saja2 je jd pelakon termahal kalu x der value


Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2022 11:23 PM | Show all posts
dah book tiket. tak saba nak tgk ari Khamis ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tazabar nak tgk.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 07:33 PM
the rock dah la tak herlokkk... kenapa dc suka ambik pelakon yang tak herlokkk manakala yang marvel  ...

Sesuai kut dgn watak.. black adam komik pun x ensem. The rock ok lg tp yg bawak watak shazam tu mmg turn off. Dlm komik shazam tu ensem.

Wlu bgaimanapun x sabar nk tgk Atom smasher yg tu helok
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2022 12:45 AM | Show all posts
September14 replied at 18-10-2022 08:21 PM
Sesuai kut dgn watak.. black adam komik pun x ensem. The rock ok lg tp yg bawak watak shazam tu mm ...

tu la iols pun tak sabar nak tengok atom sebab herlokkk agitttuhhh... sanggup ke meredah ke singapore lagi kalau tak di tayangkan di malaysia demi keherlokan superhero...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
musangbodoh replied at 9-6-2022 12:09 AM
mcm best....tq TT

Mmg best.. pi tgk la.. sequel nnt dgn superman, harap2nya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:14 PM
nape suka ambil The Rock jadi hero ek...for me dia berlakon tak best pun...

Dlm citer apa yg hang tgk the rock lakon tak best?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 9-6-2022 12:30 PM
harap best lahh, sbb keluaran DC ni ala2 ada sisi boring sket, but we'll see how, mebi sbb ada The R ...

Iols suka jahh.. tapi iols mmg suka tgk the rock lakon
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2022 10:39 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-10-2022 11:17 PM
Iols suka jahh.. tapi iols mmg suka tgk the rock lakon

ehhh iols pun ske lakonan da rock ni.. apa jer cite dia tak best? semua best.
baca review kt twitter kata best juga, tp bukanlah karya masterpiece terbaek dr DC, mcm Batman dgn Superman.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.106836 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list