CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: eddlisa_uyuk

[DRAMA MELAYU] AKASIA : BISIK-BISIK GELORA [REDZA ROSLI, RAYSHA RIZROSE, GAMBIT]

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 10:22 AM | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 01:21 AM
Yg video redza n raysha menari tu masa dorg holiday kat luar kl dgn crew.. masa tu dah habis shoot ...

MAcam byk je u tau Tunan.. one of production ke. Ya i mmg hope theyols berdua real couple hahahhaha.. Redza nampak baik orangnya. Bit poyo i think tp in overall helok dijadikan suami.

I dah tengok final.. to me its good final macam tu. Something utk increase awareness pada penonton. Good job sangat Global Station and production team, seriously selepas Nur Kasih ni drama yg i betul2 tengok tak miss, siap join discussion. Walaupun i benci dan despise novel dan penulis novel.
Walaupun ada hiccups here and there, macam hp Arumi tu dah tukar iphone baru tp last scene tu dia guna balik hp lama. Baju pun macam asyik2 baju sama je kan.. Okayla.. abaikan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 10:33 AM | Show all posts
apa ending? share la...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Forgiven but not forgotten.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama takk masuk board TV ni.
Sedikit sunyi & sepi sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ada 2 versi ending ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 24-6-2022 10:22 AM
MAcam byk je u tau Tunan.. one of production ke. Ya i mmg hope theyols berdua real couple hahahhah ...

Nanti i reply u panjang
Baru habis tgk ni..

Berbaloi la diorg kecam Jad macam2

Akhirnya tidak bersama.. cuma dia tak cakap kenapa Arumi stay lamaa dgn Jad.. utk apa.. sbb duit ke sbb nak balas dendam ke

Cuma editing utk final epi ni mcm simple sgt.. hahaa

I saspek ada BBG2 haha

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 01:41 PM
Nanti i reply u panjang
Baru habis tgk ni..


Btol... Ending kita rasa mcm tgk cite kartun
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:25 PM | Show all posts
frust tgk episode ending....masuk scene2 lama utk habiskan masa....
padahal nak tunjuk sikit je

dia stay ngan Jad sbb harapkan gaji utk bayar pembedahan Akif. then bila Jad dah bayarkan, so she has no more reason to stay... she is a strong girl yg tau apa yg dia perlukan.

tp at least she can stand up for herself
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 02:26 PM | Show all posts
Edited by Begbiru at 24-6-2022 02:29 PM

boleh jd pengajaran juga kot...
utk wife2/gf2 - yg u dont have to stay in abusive relationship. u must find courage to save yourself

utk husband2 lak... too much repeating mistakes akan buat your partner rasa penat, give up and numb....
and when time comes....she will let go

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 24-6-2022 01:03 PM
Rasanya ada 2 versi ending ni.

Ada yg komen2 kot2 ada 2 ending
Sbb kat tv3 pun belum tayang lagi petang ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:15 PM | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 03:12 PM
Ada yg komen2 kot2 ada 2 ending
Sbb kat tv3 pun belum tayang lagi petang ni

Maybe Redza muncul masa final scene di pantai tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:20 PM | Show all posts
Next Redza & Raysha shooting apa pulak ?

Both of them kena try cari jalan masuk Viu & Astro Original Series tu ..
Drama adaptasi untuk kekal relevant & popularity
Yang series lain tu untuk polish lagi talent. Both 2 orang tu boleh je berlakon.

Redza memang susah nak masuk Astro ehh ?
Ada sekali je drama komedi Ramadan tu dgn Mimi Lana
Boleh layan & menarik jugak drama tu
Bukan pelawak berlakon komedi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 24-6-2022 01:03 PM
Rasanya ada 2 versi ending ni.

Ada yg komen2 kot2 ada 2 ending
Sbb kat tv3 pun belum tayang lagi petang ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 03:28 PM
Ada yg komen2 kot2 ada 2 ending
Sbb kat tv3 pun belum tayang lagi petang ni

Eh reply dua kali

Sbb nmpk BTS diorg dating baju yg sama
Kat pantai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 24-6-2022 03:20 PM
Next Redza & Raysha shooting apa pulak ?

Both of them kena try cari jalan masuk Viu & Astro Origina ...

Ada dia masuk Astro citer bunga Hati
Heroin intan najwa

Tv3 susah nak lepas Rr ni
Management co dia pun 1 hal
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:40 PM | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 03:30 PM
Ada dia masuk Astro citer bunga Hati
Heroin intan najwa

I dari dulu kalau Redza berlakon i mmg tengok. Sekarang ni lepas ni mmg confirm tengok! hahahha.. jatuh cinta la plak.
Raysha i start tengok dia berlakon Cintaku di Bumi Izmir dgn Hefny. I suka Hefny tp masa tu rasa dia kaku jauh beza dgn kakak2 dia. Tak sangka she did so well in BBG.

@Tunan jangan lupa u nak cerita panjang lebar tu.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus arumi..sweet revenge..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 24-6-2022 01:21 AM
Yg video redza n raysha menari tu masa dorg holiday kat luar kl dgn crew.. masa tu dah habis shoot ...

i pun rasa ada sesuatu tp malas nak letak harapan. knowing raysha dgn bf dia dah lama and redza pun ada few time cinta lokasi so iols syak ni sementara je la kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
raysha dah confirm akan ada BBG season 2. no wonder la ending mcm tu. but tbh i suka ending dia. baru padan muka jad, ingat senang2 je nak buli arumi. sweet revenge sangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 24-6-2022 03:20 PM
Next Redza & Raysha shooting apa pulak ?

Both of them kena try cari jalan masuk Viu & Astro Origina ...

Redza akan bawak Heartless
Novel gak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:10 AM GMT+8 , Processed in 0.084572 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list