CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1853|Reply: 13

"Wah Banyaknya Hadiah Soraya" - Meriah Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Anak Ain Edruce!

  [Copy link]
Post time 24-5-2022 01:52 PM | Show all posts |Read mode
Sumber: Instagram Ain Edruce


Wajah permata hati selebriti ini dikatakan mewarisi ibunya. Selain nama yang klasik dan jarang didengar pada zaman ini, kecomelan anak kepada pelakon dan pengacara popular Ain Edruce sentiasa mendapat perhatian ramai. Kecil-kecil lagi dah ramai peminat!


  



Baru-baru ini, Ain berkongsikan beberapa foto di akaun Instagram bersempena sambutan hari kelahiran pertama anaknya, Soraya.


Menerusi posting itu, kelihatan Soraya memakai gaun labuh berwarna merah jambu sambil tersenyum riang ketika duduk di hadapan kek hari jadinya.


Ain mengambil kesempatan itu untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu yang sudi hadir untuk memeriahkan lagi majlis hari lahir permata sulungnya. Ain juga sempat berjenaka sekiranya setiap tahun hari lahir anaknya disambut seperti ini, mesti dia dan suaminya akan 'pokai'.


  



Menerusi akaun Instagram Soraya, kelihatan Soraya mendapat hadiah sebuah kereta mainan daripada ayahnya. Amboi comel betul dia tersenyum manja di atas kereta.  


Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat telah mengambil peluang itu untuk mengucapkan selamat hari lahir untuk Soraya dan mendoakan supaya Soraya membesar menjadi seorang manusia yang berguna satu hari nanti. - CARI


Sumber: Instagram Ain Edruce







Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-5-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel soraya. Pibedei
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 07:38 AM | Show all posts
Happy birthday Soraya..stay cute
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy birthday soraya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:19 AM | Show all posts
Edited by lasagna at 25-5-2022 09:37 AM

comey nya lahaiii soraya ni, pibedey! haa xpe mak pak awk tak kn pokai insyaAllah, ada setgh org birthday party macam kenduri ya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy birthday soraya cerdik cantik solehah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy Birthday baby girl....so cute choya ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
i suka tengok Soraya sebab dia nampak cheeky. Tapi i harap mak dia tak “jual anak” like what other celebs did.

Cukup la sekadar share gitu gini je
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-5-2022 09:36 AM | Show all posts
happy birthday cik soraya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 09:38 AM | Show all posts
comel ye Soraya ni..ceria je mcm mak dia...tp jgn menggeletis sgt ye dah besar nnti
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 09:57 AM | Show all posts
comelnya soraya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 11:42 AM | Show all posts
So Ain ok ke tu kalau ada orang sembam muka anak dia kat atas besday kek?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 11:43 AM | Show all posts
happy birthday soraya..comeynya awak
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Comey budak ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.088327 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list