CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: YgBenar

[Dunia] Pintu Kabaah Terbuka, Tapi Tiada Siapa Di Dalam. Netizen Dakwa Muncul Entiti Tak Di Kenali Sedang Solat. Pihak Berwajib Tampil Beri Penjelasan

[Copy link]
Post time 22-5-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah reporter pakat buat umrah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2022 12:49 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 22-5-2022 12:50 AM

laa depa ni, takkan ada di antara a yg masih tak tahu term and implikasi makna dalam surah As Saffat , baitul makmur , di mana malaikat bertawaf

hmmm? dalam QUran pun ada keterangan ....tawaf kat kaabah tu memanga da malaikat pun.

so...ny question i curious plak siapa delegasi politik tu?

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sempat lagi switch to front camera tayang muka sendiri supaya orang kampung percaya dia yang tangkap video... Hmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah bila jadi vvvip. Bukan setakat senang pergi mekah,nak solat dalam kaabah pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 21-5-2022 09:53 PM
Begitulah, payah nak cakap ttng umrah orang2 muda zaman ini. Orang pergi umrah, dia pun nak pergi ...

Betulkan sikit jer... Anak siti hajar ialah Nabi Ismail. Tu jer ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 10:42 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-5-2022 02:09 PM
Takkan la tak tau, VVVIIPP donia ney sume boley masok dalam tu.  Kat Mesia ney kalo ko sotan ke munt ...

Well said

Betul, jgn dipuja Kaabah. Allah swt lah yg patut dicintai
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 11:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nolya at 22-5-2022 02:29 PM
Moyangkucing replied at 22-5-2022 09:36 AM
Betulkan sikit jer... Anak siti hajar ialah Nabi Ismail. Tu jer ..


Astagfirullah Al azeem. Ya, saya khilaf kalau nabi Ismail ialah anakanda Siti Hajr.  Terima kasih membetulkn khilaf saya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 12:46 PM | Show all posts
satu soalan...kalau solat dalam kaabah tu, dia menghadap ke arah mana, ya?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 06:35 PM GMT+8 , Processed in 0.070962 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list