CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 17809|Reply: 157

Menari Terkinja-Kinja, Nampak Susu, Nora Danish Dikutuk Tua Tak Sedar Diri! "Dagu Pun Runcing Lain Macam"

  [Copy link]
Post time 20-5-2022 02:47 PM | Show all posts |Read mode
Nora Danish sentiasa berkongsi perkembangan terkini di Instagram.


Penuh video pelakon ini menari menikmati hari-harinya.


Foto: IG




Namun bukan semua senang tengok Nora, lebih-lebih lagi penampilannya yang didakwa seksi.


Dalam video yang dimuat naik baru-baru ini, Nora menerima banyak kutukan dan di antaranya mengatakan Nora masih tak sedar diri terkinja-kinja menari walaupun dah berusia 40 tahun.


  





Malah ada yang suruh Nora tutup bahagian dada yang selalu terdedah.


Baca komen:










Malah ada juga yang menuduh isteri kepada Nedim ini buat muka disebabkan dagunya kelihatan runcing luar biasa.


  



  



Apa pun seronok tengok Nora sentiasa nampak muda macam ni, tak begitu? -CARI

  



  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa aku rasa titok penyanyi bernombor lagi gedik dan poyo....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:01 PM | Show all posts
ND ni mmg tak akan berubah kalau kita komen apa2 pun.. hati dia dah kebal utk terima pandangan orang lain asalkan diri sendiri tu bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:01 PM | Show all posts
nampak sangat beza muka nora skrg ni...x yah tanya lah ..dah sah2 buat muka
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:02 PM | Show all posts
mcm lain la muke nora skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa semua artis melayu tua2 perangai gini?.muka kat tiktok mmg automatically nampak lain meh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak susu tang mana ntah.. [em:24:]
Hukaloh..kemahen naw dak-dak netizen niy dok perati dada ND...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:15 PM | Show all posts
aduhai sudah la acah2 comey tua dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:19 PM | Show all posts
ex jejai dua2 suka menari
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap lah apa-apa pasal dia. Dia takkan dengar
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:22 PM | Show all posts
muka saling x tumpah mcm anita sarawak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:23 PM | Show all posts
Ye...Ye...nanti esok2 nowa pakai hijab, sure nanti dipuji melambung khennnnn....mcm kes bini azri iskandar tu...dulu kemain kan dilabel2 mcm2, tup2 bila azri cakap she baik so on and so forth.....dahhhhhh pakat menyembah pulooookkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:24 PM | Show all posts
She is being herself. That's the real her.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:25 PM | Show all posts
Muka dah mcm intan najwa. Dah tak nampak personaliti nora dulu, cute and sassy.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:27 PM | Show all posts
kenapa tak pakai talipinggang keledar
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok cerita puteri raya baru ni pun dah nampak sgt nd da berusia. Cume sikap je stil same, makin tak heran da org ckp ape kat die.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 20-5-2022 02:56 PM
Laaaa aku rasa titok penyanyi bernombor lagi gedik dan poyo....

Dorang tak penah tengok gamaknya? Mau muntah sebaldi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:34 PM | Show all posts
Menari itu dah nampak kertu  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:34 PM | Show all posts
tu pasal penyanyi bernombor pun nak buat jugak

apesal muka nowa macam lain macam jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia dah nampak seacuan dgn BFF dia yg berhidung pinokio tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.094278 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list