CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 24-5-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 19-5-2022 02:51 PM
Ade ker? Penah nmpk 1 je drama kalau tak silap. Tak tau la heols  buat comeback ke idok dah smenja ...

norbik kampung people tu tak silap nama dia heriyanto.. hari mcm kena stroke. tak sure dah recover ke belum
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 23-5-2022 03:03 PM
yg ni Azri ke makcik Ellie?

Azri tu la yg depressed. kan ada dia mentioned dalam artikel tu.. depression sbb kena kick dari filem left adnan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 01:59 PM | Show all posts
Tapi anak2 dia mewarisi kekepaman acik Elly.. anak Acik Azri yang dulu lawo tak agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape die kene pecat dr filem left adnan? Iols xtaupon
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 24-5-2022 01:59 PM
Tapi anak2 dia mewarisi kekepaman acik Elly.. anak Acik Azri yang dulu lawo tak agaknya...

yg perempun tu cantik, azri versi pmpuan, kembut pulak tu, habis spm dulu, lama jugak dia keja kat jco aeon cheras selatan, la ni mcm x nmpk dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.070260 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list