CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 22-5-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 19-5-2022 04:12 PM
Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 pe ...

Kalau azri ni dlu jd left adnan..iols x g tgk kt wyg kot hahaa..zmn tu gile dgn hairie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2022 07:02 PM | Show all posts
rayray28 replied at 22-5-2022 06:59 PM
Kalau azri ni dlu jd left adnan..iols x g tgk kt wyg kot hahaa..zmn tu gile dgn hairie

Tapikan iols pulak regret sbb azri ni masatu ala2 pelakon gred A...hebat berlakon katanya..hairie masa tu terasa jugak kan sbb disebut pelakon gantian je

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 19-5-2022 04:04 PM
Acik2 jelly lerrr tu azri ni dok trbayang2 nek elly kepam jua…acik porem ok ke semuaaa

Aku tak ok noks.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 22-5-2022 07:08 PM
Aku tak ok noks.

Mohon mndi bunga noks or minum air yassin hilangkan feeling2 yg bkn2 dekat azri hanya milik elly kepams ok
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 19-5-2022 04:12 PM
Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 pe ...

Teringin nk tgk 12 scenes tu
Teruk sgt ke atau ok2 je
Mesti abg long ada simpan

Btw yg iols tau arwah Yasmin ahmad sblm shooting pelakon2 akn berkampung selama 2 ke 3 bln utk dptkn chemistry tu
Same method di Hollywood sn for most production

Abg long pny style xtau lh mcmn

Btw hairie as Lt adnan x bgs mn pun
Kejung je pun
Alasan br masuk set xleh pakai sbb pro actor should be xde mslh pun




Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-5-2022 04:11 PM
Tergamak pulak azri nak cemolot dgn tokbidah bibir selipar tuh
Tapi ye lah sedangkan eli kep ...

takyah comolot pon boleh ehem jugak acik
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 23-5-2022 01:01 AM
Teringin nk tgk 12 scenes tu
Teruk sgt ke atau ok2 je
Mesti abg long ada simpan

Tu pon heshe menang award yach utk pilem leftenan Adnan tuh
Dan jgn dilupai disbbkan pilem tu lah heri becinta dgn umie aida siap sempat betunang kauuuuuu
Dah ada date nikah ujong2 kena sidai dgn hakak umie titeww
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:32 AM | Show all posts
sebab kau tu biawak idup kah????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak Acik Ellie komen apa2 pasal rujuk ni... ? Nak tau jugak, on ke tak on?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:40 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-5-2022 07:29 AM
Tu pon heshe menang award yach utk pilem leftenan Adnan tuh
Dan jgn dilupai disbbkan pilem tu ...

anugerah ape heols menang
iols gugel ffm dan anugerah skrin heols x tercalon pun
the only actor yg tercalon filem Lt adnan tu faizal hussein je utk kategori supporting di ask


but yes Lt adnan dgn abg long mng best picture & director di ffm dan ask





Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 23-5-2022 08:40 AM
anugerah ape heols menang
iols gugel ffm dan anugerah skrin heols x tercalon pun
the only actor yg ...

Bukan heshe dpt best actor ke dari pilem nih
Tak perasan plak acik heshe menang kat award mana
Heri nih zaman dia keja kat kantin rtm jeh ensem, elok jadi retis terus lupa diri acah2 playboy meluat haku
Tibahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 ada gossip kn dorang dah mmg serumah sebelum menikah, susah kot azri ni nak hidup bujang, kot takde khadam siapkan makan minum pakaian apa semua

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:45 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-5-2022 09:25 AM
Bukan heshe dpt best actor ke dari pilem nih
Tak perasan plak acik heshe menang kat award mana
H ...

tu yg iols mcm pelikmn mungkin kejung gitu menang
tercalon pun idok





Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 11:01 AM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 19-5-2022 01:40 PM
Tetiba acik2 porum pakat  puji memuji kak elly plak.

Biasa la...manusia boleh berubah gitu..ha...ha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 11:09 AM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 19-5-2022 01:40 PM
Tetiba acik2 porum pakat  puji memuji kak elly plak.

kan.. plak . lalang sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 11:28 AM | Show all posts
Normabaru replied at 19-5-2022 02:03 PM
Harusla rujuk..bewak mana leh duduk sorg

kan.. i pon saspek begitu.. dah kertu2 tu job pon tak ada.. nak makan apa.. dah kertu2 nak kena keje pulak. dok dgn eli ade jgk org bela
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 11:29 AM | Show all posts
bini dia merangkap ATM kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 12:13 PM | Show all posts
obvious gila la sapa yg lead the marriage. no wonder la acik kepam mintak cerai
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:29 PM | Show all posts
Normabaru replied at 19-5-2022 02:03 PM
Harusla rujuk..bewak mana leh duduk sorg

macam ex ratu..
yo yo orr je pujuk2 beria guna anak..
hujung2 dia yg kawen dulu dgn kak ipar puyu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 23-5-2022 02:13 PM
obvious gila la sapa yg lead the marriage. no wonder la acik kepam mintak cerai

Dh cerai yg kua rumah pun opposite gender.kahkahkah...

Tetiber dpt byg how acik kepam atas katil ratah laki heshe

Ah seremmm mak!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.090848 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list