CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 23-5-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 23-5-2022 04:29 PM
macam ex ratu..
yo yo orr je pujuk2 beria guna anak..
hujung2 dia yg kawen dulu dgn kak ipar puyu. ...

Eh bukan dia kawen LCB ke lps xbjaya pujuk..lps tu cerai LCB mana ada memujuk dh..terus ke jenab sskjp
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-5-2022 02:37 PM | Show all posts
so far dia je kan berbunyik? ke elly takde keluar statement langsung pasal cerai?

well, kalau takde, nampak sgt la kan elly tu dah meluat tahap namatey flip hair pindah rumah terus..so pada azri, gi la mintak keje kat kedai 99 ke mana..bawak2 berdiri boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:40 PM | Show all posts
takan la nak jawab saya rasa legaaaaaaaaaa
kecit pulak ati ayam kang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:43 PM | Show all posts
Normabaru replied at 23-5-2022 02:33 PM
Eh bukan dia kawen LCB ke lps xbjaya pujuk..lps tu cerai LCB mana ada memujuk dh..terus ke jenab s ...

ehhh.. my bad.
terlupa lak retis indon papan atas ituh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 22-5-2022 04:05 PM
Masa disiplin teruk tu sebab frust dgn Vee rasanya.. Vee lak pas tu dgn Rashidi Ishak..

Wahhh... pernah dgn vee ke? Bkn kaleng2 jgk ye...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:51 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2022 01:17 PM
Baca tu acik2. Kepam2 Ellie pun, Azri sayang.

ya Acik baca.
tentu ada yg speselnya makcik Ellie ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:52 PM | Show all posts
hyie replied at 19-5-2022 01:19 PM
baru tahu heols duda sebelum kawen acik spinning gasing

tu arr..acik ingatkan pun bujang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:54 PM | Show all posts
makadek replied at 19-5-2022 01:39 PM
Kalau ko lead let.adnan lagi murung kiteorg

knp tak sesuai ya?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-5-2022 02:57 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 19-5-2022 01:50 PM
pasang badan balik azri .. groom muka tu handsome2 .. awak ada rupa ... then pergi seprais kan elly  ...

hehehe.
tapi acik Ellie pun kena le makeover gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 03:03 PM | Show all posts
likilu replied at 19-5-2022 03:08 PM
Betul la forummer mana spill kat thread yg lepas dia ada mental health issues

yg ni Azri ke makcik Ellie?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
padahal tak biasa takde org jaga. jaga makan pakai serba maknenek selama ni bini yg buatkan.cehhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 03:06 PM | Show all posts
winky1 replied at 19-5-2022 03:50 PM
I still hope Dato' vida minang Azri . Azri pun teman lah Dato'...tolong biz dia ...Dato' pun bila da ...

hehehe.
dari ambik pucuk muda, ambik je la ni..
dah ada pengalaman gak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 23-5-2022 02:54 PM
knp tak sesuai ya?

Dia kayu kayan wor
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 01:07 AM | Show all posts
korang ni byk andartu ke?

hensem cantik jelita ni masa mula2 nak kawin dan kawin je....lepas tu aspek2 lain main peranan..tanggungjawab kasih syg toleransi etc...jd x heran pun si azri ni masih sygkan elly wpun elly kepam..fizikal dimamah usia...yg kekal adalah kasih sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-5-2022 03:57 PM
celah mana lembut dia berrcakap?

Tgk IG dia....tutup mata memang sedap suara acik Ellie bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 08:42 AM | Show all posts
Dulu minat betul tengok Azri berlakon dengan Vee dalam filem Perempuan Melayu Terakhir

Memang terkejut Azri kahwin dengan Ely..

Jodoh itu rahsia Allah..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-5-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 19-5-2022 04:17 PM
Bodo. Kawin je la anak dara.
Start Fresh new life

Kawen anak dara makan modal bro
Tibe2 pregnant dah jadi tanggungjawab plak nak bela anak kecik dengan kudrat tuanya tu
Baik lah rujuk Ellie dh sama2 bina kehidupan sejak dulu lagi
Tinggal nak alter ego je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 11:31 AM | Show all posts
Normabaru replied at 23-5-2022 02:31 PM
Dh cerai yg kua rumah pun opposite gender.kahkahkah...

Tetiber dpt byg how acik kepam atas katil  ...

kennn... eh hilang selera tipah nak lunch membayangkannyaaa kaka norm.

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 24-5-2022 01:31 PM
kennn... eh hilang selera tipah nak lunch membayangkannyaaa kaka norm.

Samalaaaa..terbayang ghuper Elly kunyah sireh sambil merangkak atas katil nk terkam heshe
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata bang Azri takdak gf la ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:48 PM GMT+8 , Processed in 0.079730 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list