CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 20-5-2022 01:37 AM | Show all posts
Aiyo teringat my husband hahhaha
Tahun 2020 balik Malaysia berdua dengan anak, happy gila mamat tu perasan boleh jadi cam bujang 2 bulan..

Non ado meratap sentiasa last last beli plane ticket datang Malaysia..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-5-2022 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la teori org ckp bau kefam ni mcm candu xleh tinggal lama
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 19-5-2022 04:04 PM
Knp kene pecat filem leftenan adnna cerkkabo

Ini first time dengar sbb apa kena pecat??
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:59 AM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 19-5-2022 04:12 PM
Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 pe ...

ouh sendiri yg ada masalah disiplin
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 20-5-2022 01:37 AM
Aiyo teringat my husband hahhaha
Tahun 2020 balik Malaysia berdua dengan anak, happy gila mamat tu p ...

hahaha.. iols ada tgk post tu kt ig chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hakak nak hold dulu komen
Sbb byk kali berlaku yg terlebih dukalara tu lar yg dulu jumpa pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 11:32 AM | Show all posts
contoh bekas suami yang appreciate ex dia...go laaaaa Azri sebelum minah rempit masuk jarum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok laaa, dedua kepam. Yang bini buat memacam gimik nak dapat duit, termasuk terjerit2 kat court, yang si laki plak duk umah rilek2, sumbat anak2 makan fast food. Saper bayo nafkah saper nih?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2022 03:43 PM | Show all posts
"Masa saya alami kemurungan teruk sampai macam nak gila disebabkan kena pecat dari filem Leftenan Adnan 22 tahun lalu, dia la yang menjaga saya."

Azri Iskandar, 54, dan Ellie atau nama sebenarnya Ellie Suriaty Omar mendirikan rumah tangga pada tahun 2003.

Pasangan selebriti itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 18 dan Nur Azreen, 13 serta dua lagi yang meninggal dunia sebelum dilahirkan.

Sebelum Ellie, Azri pernah berkahwin dengan Roziana Salim pada 1992 namun bercerai pada 1999 dan mereka dikurniakan tiga cahaya mata.



serius meh.. x pernah tau pernah kena pecat dalam filem tu dan x tau plk dia pernah berkahwin sblm dgn ellie...


btw semoga ada jodoh korang kembali. amin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam2 Ellie pun dia yg bg laki n ank2 mkn.. Dasar sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg cantik hensem senang di cari kalau cari..yg sesuai serasi yg susah nk jumpa...rare
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 03:57 PM | Show all posts
Fly_over replied at 19-5-2022 05:20 AM
go daddy azri go!. dpt kn kembali ellie mu itu… iols dah agak kaka elly ni xde la seteruk yg netize ...

celah mana lembut dia berrcakap?



Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 19-5-2022 04:12 PM
Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 pe ...

Masa disiplin teruk tu sebab frust dgn Vee rasanya.. Vee lak pas tu dgn Rashidi Ishak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 19-5-2022 01:20 PM
go daddy azri go!. dpt kn kembali ellie mu itu… iols dah agak kaka elly ni xde la seteruk yg netize ...


Takde maknanye lemah lembut heshe penah masuk mahkamah kes dera onggaji yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 19-5-2022 03:50 PM
I still hope Dato' vida minang Azri . Azri pun teman lah Dato'...tolong biz dia ...Dato' pun bila da ...

Tergamak pulak azri nak cemolot dgn tokbidah bibir selipar tuh
Tapi ye lah sedangkan eli kepam ashem rokok tak lekang pun heshe boleh tahan 19thn, inikan pulak tokbidah yg takde daki putih selepuk cuma spoil tang bibir je khennnnz
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:13 PM | Show all posts
babycc replied at 22-5-2022 04:05 PM
Masa disiplin teruk tu sebab frust dgn Vee rasanya.. Vee lak pas tu dgn Rashidi Ishak..

I see...lama nau kan kisah ni...kalau dah heartbroken mmg apa pun x jadi


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-5-2022 03:57 PM
celah mana lembut dia berrcakap?

yg mula2 dia cakap terima kasih tu. kan lembut tu




masa isu najib ni mmg buruk bebenor pn. tak dinafikan yach…
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-5-2022 04:05 PM
Takde maknanye lemah lembut heshe penah masuk mahkamah kes dera onggaji yach


iye ke acik.. pastu lepas je ke? kena hukuman apa sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
syg takde anak ngikot muke die yg hensem tu

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-5-2022 04:11 PM
Tergamak pulak azri nak cemolot dgn tokbidah bibir selipar tuh
Tapi ye lah sedangkan eli kep ...

Give and take ler...mereka boleh complement each other. Vids Byk duit mampu jer rawat jiwa Azri yg sakit tak tentu.....rezeki dan jodoh....hebat bukan?:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 02:18 PM GMT+8 , Processed in 2.830286 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list