CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 04:15 PM | Show all posts
Selama 19 tahun hidup bersama, of course sehari dua xde tetiba rasa hilang...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 04:17 PM | Show all posts
Bodo. Kawin je la anak dara.
Start Fresh new life
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Beta male..lemah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 19-5-2022 04:12 PM
Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 pe ...

Takkan sebelum terima tawaran tak baca skrip dulu. Ke konfiden masuk set nanti orang dengar lead actor punya arahan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 19-5-2022 03:08 PM
Betul la forummer mana spill kat thread yg lepas dia ada mental health issues

Ye in an interview Azri sendiri bagitau. Not a secret.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kena senduk sendiri nasi ke? klu ada bini ni mkn siap beridang. kain baju ada org basuh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw ada a few more female artiste yg ada suami mcm ni....singer yg menang AJL dulu tu pun. .fj.  Tapi I tak tau lah sama jenis sakit tapi jenis tu lah ...mmg masa nak kahwin love is enough..I guess they tried...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
agaknya dah biasa tidur peluk bini 19tahun ni, kalau aku pun rasa janggal...rindu bau asem masing2 wkwkwkwk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 05:16 PM | Show all posts
Letih dah kot dia nak kawin cerai..letih nak kenal org baru.
Biarlah mati bersama eli ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makita at 19-5-2022 05:21 PM

Alahai korang...tiba2 u turn around the roundabout puleeeerkss ...tiba2 puji acik elly...hahaha
Ala dah biasa kene bela...mesti la rasa mcm nak rujuk..eh sapa yg kene cerai ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I bayangkan elli ni akan merempan mcm kes boskur depan court tu....dah stanby popkon dah ni...rupenye idak...dia flip hair pindah rumah terus dah tau laki takleh survive tanpa dia...bini syuk kena belajor sket ngan elli nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 19-5-2022 06:07 AM
Pakcik tak mampu hidup sorang

Hahahaha..haruslahhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 07:03 PM | Show all posts
Fly_over replied at 19-5-2022 01:20 PM
go daddy azri go!. dpt kn kembali ellie mu itu… iols dah agak kaka elly ni xde la seteruk yg netize ...

Kwn i pernah kerja dgn dia. Dia cakap elly baik orangnya tak diva. Nampak sombong sbb pendiam tapi once dia dah 'cair' tu mmg gelak je bila sembang

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 19-5-2022 01:39 PM
Kalau ko lead let.adnan lagi murung kiteorg

Pesal dia kene pecat daripada produksi Leftenan Adnan tu ye? Terlalu kayu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
If dah mmg serasi, rujuk je lah semula. Gi ngurat semula ex bini tu..dating semula
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 19-5-2022 07:03 PM
Kwn i pernah kerja dgn dia. Dia cakap elly baik orangnya tak diva. Nampak sombong sbb pendiam tapi ...

mujur iols x salah judge sheols. dr dulu suka couple ni. mcm beauty and the beast jantina bertukar kan unik tu bukan tipikal laki bini retis. harap2 nek ellie nak rujuk balik.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 08:47 PM | Show all posts
Sekali tgk mcm blake shelton, sekali imbas je la tapi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beberapa kali kita jumpa. Orang yang berupa paras elok biasanya mendambakan pasangan yang akan menjaga diri mereka tanpa belah-bahagi.
Pada mereka, rupa paras itu tidak penting.

Mungkin begitulah di pikiran beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 19-5-2022 02:03 PM
Acik forum yg memuji ni lain kot..yg kata kepam tu acik lain plak

True. Mostly yg memuji tu silent reader. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak buat
Kalau dalam hati masih ada cinta

Baca dalam nada terliuk2 manja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:37 PM GMT+8 , Processed in 0.072635 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list