CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Azri Iskandar Tak Biasa Jadi Duda, Nak Rujuk Kembali Dengan Elly Suriati

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah abis eddah blm? Kalau blm takyah la duk umah lain. Duk jela sampai abis kot kalau kata mata bertentang mata ke apa mana tau kadang masa masa laki bini rasa panas nak gaduh jaa.
Bila dah terpisah jd makin membara plak rasa cinta tu. Nak plak dah tak sekatil bagai.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 19-5-2022 01:49 PM
Dah terbiasa hidup bersama lama, bukan senang nak hidup sorang balik. Kena start all over again.

Nih betul rasanya semua org pun gitu nk plak kalau kita hidup bersama laki bini tu lebih lama drpd kita membujang or membesar dgn org tua kita
Mesti susah nak sesuaikan diri.
Boleh kemurungan juga kalau tak dpt biasakan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:21 PM | Show all posts
ni mesti da biasa semua bini uruskan....dan bagi kasih syg tak berbelah bahagi...



tapi ok la...tu tanda kak ellie kita kat umah dia betol2 jalan kan tanggungjawab isteri dan mak...

kat luar...ya hampun....rengse tgk...

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:28 PM | Show all posts
Alolololo .. rindu ehhhk. Ke dah terlebih manje takle berdikari.

Ye lah sumernya binik tu yg slalu sediakan kan. Sentiasa sheols ade menemani dan aturkan. Jadik bila da takde tu mulalah rasa 'cacat' sendiri.

Sorry kalau da dasar bewak, encem macam mane pun harus dikecam. Sampai la ni pun meols tak tau heols keje aper sbenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:41 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 19-5-2022 02:28 PM
Alolololo .. rindu ehhhk. Ke dah terlebih manje takle berdikari.

Ye lah sumernya binik tu yg slalu  ...

pokcik ni bewak ke?iollss tengok kat drama tv3 lately byak je pggil heollss berlakon..yg acik ellie bru nk wat kambek
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:50 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 19-5-2022 02:28 PM
Alolololo .. rindu ehhhk. Ke dah terlebih manje takle berdikari.

Ye lah sumernya binik tu yg slalu  ...

biawak ke dia ni? i tgk dia ni selalu juga keluar tv / filem / teleseries
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:51 PM | Show all posts
mamajawie replied at 19-5-2022 02:41 PM
pokcik ni bewak ke?iollss tengok kat drama tv3 lately byak je pggil heollss berlakon..yg acik elli ...

Ade ker? Penah nmpk 1 je drama kalau tak silap. Tak tau la heols  buat comeback ke idok dah smenjak da nak becerai ni kan.Ckp psl si Azri ni meols penah termix-up ngan plakon lagi satu plakon yg seiras ngan heols; yang jadik si Norbik citer Kampung People tuh.

Elly plak setahu meols, dia mmg buat kelas2 acting da lamer dah. Maybe buat comeback ni pun psl da nak becerai gak kot.


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:51 PM | Show all posts
tertarik part kne pecat filem leftenan adnan dlu. pasai pa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 03:01 PM | Show all posts
_blackbird replied at 19-5-2022 02:50 PM
biawak ke dia ni? i tgk dia ni selalu juga keluar tv / filem / teleseries

Udah meols perjelaskan kat post sblm ni. Sori la maybe meols da lama tak tgk drama sangat jadi tak prasan heols da start blakon.Psl rasanya da lama naw tak dengar berita heols nih. Tau tau kuar citer psl si elly jilat kaki tu sumer.  


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la forummer mana spill kat thread yg lepas dia ada mental health issues
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 19-5-2022 02:09 PM
Kepam pun kepam lah, asal hidup senang hehe
Dekat 20 dekad hidup skali, dah terbiasa dengan semua  ...

tk rasa dorang ni hidup senang. mesti ada conflict bab duit,, aritu isu vaksin  tpksa vaksin diam2 sbb nk kerja.. skrg, ujung2 cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:14 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 19-5-2022 01:40 PM
Tetiba acik2 porum pakat  puji memuji kak elly plak.

itu biasa di forum ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I still hope Dato' vida minang Azri . Azri pun teman lah Dato'...tolong biz dia ...Dato' pun bila dah kahwin dgn Azri tolonglah jgn kelolo gedik lagi. Live happily together.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:02 PM | Show all posts
lelaki.. gitu la..

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2022 01:17 PM
Baca tu acik2. Kepam2 Ellie pun, Azri sayang.

Acik2 jelly lerrr tu azri ni dok trbayang2 nek elly kepam jua…acik porem ok ke semuaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:04 PM | Show all posts
Knp kene pecat filem leftenan adnna cerkkabo
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang kita tak sedar istimewanya seseorang hingga kehilangan orang tu. Dah tua2 ni bawa2 lah saling menjaga & berkasih sayang. Jangan jadi biawak pencen sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 19-5-2022 08:04 AM
Acik2 jelly lerrr tu azri ni dok trbayang2 nek elly kepam jua…acik porem ok ke semuaaa

Tu ah. Kat thread breaking news meka cerai, kemain acik2 rembes kat Azri siap imagine nak jadik pengganti.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:12 PM | Show all posts
mizruncing replied at 19-5-2022 02:51 PM
tertarik part kne pecat filem leftenan adnan dlu. pasai pa

Azri kemudian dipilih untuk melakonkan watak Leftenan Adnan, namun hanya sempat melengkapkan 30 peratus adegan sebelum disingkirkan kerana masalah disiplin.[27] Menurut Aziz, yang mengumumkan penyingkiran Azri dalam satu sidang media tergempar yang diadakan pada 28 Februari 2000, keputusan itu dibuat selepas Azri tidak menunjukkan komitmen selain gagal memberi kerjasama, dengan persetujuan oleh semua penerbit dan pelakon yang turut terjejas di dalam filem itu ekoran kerenah beliau yang memegang watak utamanya.[28] Aziz berkata: "Kami telah menyerahkan surat penggugurannya (Azri) dalam filem itu,".[27]


Azri pula mengatakan dirinya terpaksa mengikut arahan penerbit dan pengarah secara membuta tuli walaupun terdapat percanggahan fakta dalam pembikinan filem ini.[29][30] Pengguguran beliau sebagai pelakon utama filem itu menyebabkan Kementerian Pertahanan, Paradigm Film dan Grand Brilliance menanggung kerugian kira-kira RM20,000.[31] Beliau telah digantikan oleh Hairie Othman. Hairie, yang terpaksa melakonkan semula 12 babak yang telah dilakonkan oleh Azri, mengakui tidak berfikir panjang setelah menerima tawaran Aziz untuk membintangi filem ini, namun menyifatkan pemilihannya untuk membintangi Leftenan Adnan sebagai tuah buatnya.



Iols pun dah lupa sbnrnya tp mujur ada wiki...


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:13 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 19-5-2022 03:01 PM
Udah meols perjelaskan kat post sblm ni. Sori la maybe meols da lama tak tgk drama sangat jadi tak ...

job lakonan dia ni konsisten ler.. ada je job filem / drama / tv series every year. cuma dia idok le mencapap sgt dengan kontolbasi. masa isu vaksin je ada drama sikit. tapi tu pon idok ler mcm ritrud / lana nordin. ellie je yg over sgt dengan perjuangan umno dia siap nangis berdrama sayu support jibby sampai hat laki nya pon malu dengan perangai bini nangiskan jibby huhuhuh. lain2 bg iols mereka berdua ni ok jaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:32 PM GMT+8 , Processed in 6.833898 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list