CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Remaja Bawah Umur Pandu Kereta Bapa, Rempuh Dua Pemotong Rumput Sampai Mati

[Copy link]
Post time 19-5-2022 04:25 PM | Show all posts
2nyawa tu..walaupun pendatang, ape ingat nyawa manusia ni xde nilai ke..hope budak ni dpt hukuman yg setimpal.. biar jd pengajaran pd ank2 yg lain..xde lesen jgn berani2 nk bawak kete mak ayh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 19-5-2022 02:50 PM
dia sekadar 'membantu mengurangkan' PENDATANG HARAM...apatah lg 'spesis yg ni'...yg cuba menjadikan  ...

Sekarang ni masalahnya dia pulak yang masuk dalam kategori haram, dekkkkk….. pembunuh haram sebegitu dekkkkk…..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 19-5-2022 04:27 PM
Sekarang ni masalahnya dia pulak yang masuk dalam kategori haram, dekkkkk….. pembunuh haram sebeg ...


sikit sgt...hanya 2...drp berjuta juta....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 19-5-2022 04:29 PM
sikit sgt...hanya 2...drp berjuta juta....

Akak harap kau hire la lawyer sebarang dua untuk budak tu dek. Dia kan hero kau sis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 19-5-2022 05:00 PM
pooh~key replied at 19-5-2022 04:54 PM
Akak harap kau hire la lawyer sebarang dua untuk budak tu dek. Dia kan hero kau sis?


dia sebenarnya....'hero Malaya'....berbanding acik2 kepam yg hanya mampu mencapub jer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 19-5-2022 05:05 PM

Yg side budak ni dgn kecam pkerja asing yg tgh cari rezeki..imagine kalo yg dilanggar mati tu mak,ayah adik beradik korang
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih pi sekolah jugak ka dah taw nak kena naik court? Buat malu sekolah jaa.. Ka peguam suruh sbb nk maen wayang mintak simpati nutizen? Dasar pembunuh!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 19-5-2022 04:02 PM
mengaku tidak bersalah tu..boleh la dia...'lwn tetep lwn'@dibicarakan di mahkamah.

Yg ni btl..bila lawan ada peluang utk turunkan pertuduhan dari seksyen 41 ke seksyen lain. Seksyen 41 hukuman penjara maks 10 dan denda..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:42 PM | Show all posts
Skuau replied at 19-5-2022 02:50 PM
dia sekadar 'membantu mengurangkan' PENDATANG HARAM...apatah lg 'spesis yg ni'...yg cuba menjadikan  ...

Kalau dia ada permit ko dah buat satu dosa. Orangnya pun dah mati harap merangkak ja lah nanti nak minta ampun.

Kita bercakap pasal nyawa manusia here just what makes you think your life is worth more?

You just made many people sick only too polite to say that in your face.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 19-5-2022 07:08 PM
Decaffeinated replied at 19-5-2022 05:42 PM
Kalau dia ada permit ko dah buat satu dosa. Orangnya pun dah mati harap merangkak ja lah nanti nak ...
Tak perlu emosi... 'hari ini'...nyawa warga asing yg melayang 'dikerjakan' warga Msia..Di hari yg lain plak..nyawa warga Msia yg melayang dek 'dikerjakan' warga asing.Mende ni dh jadi pon...hanya... x jadi kt keluarga ko jer...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:50 PM GMT+8 , Processed in 0.190529 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list