CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Kena Bayar Penalti RM880 Sehari, Ashira Tak Jadi Pergi AS

[Copy link]
Post time 20-5-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 19-5-2022 09:08 AM
Scam sungguh contest ni. Ashira ni buta ke apa?

Lapar glamour
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-5-2022 07:37 AM | Show all posts
eh bukan jadi retis ni kaya ke? rupanya kayap gigih mencarik sponsor bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak masuk pertandingan ada yuran pendaftaran, tu biasa la kot.
Tapi, kalau ada penalty sebab nak jugak masuk (n tak boleh bayar yuran before deadline) yg tu errrrr sikit. Biasanya kalau ko dah tak boleh bayar memang bye² je la. Try again next time, gituhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 19-5-2022 02:30 PM
lahhhhh....masih lagi merentan pasal nak pergi US ke? dah melarat financial pun tetap jugak tak seda ...

Husband dia kerja digital marketing kan walau OKU. Kat benang sebelum ni ada orang yg kerja seofis dgn Bad bagitahu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:53 AM | Show all posts
iols teringat dialog Fatah pada Fasha dlm Khilaf Asmara....you klu tak pakai tudung lagi cantik, hebat...gitu laaaa lebih kurang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 11:52 AM | Show all posts
si noryn aziz yg juara GV katanye tu pon dah orang lupa...
inikan lagi sheols...
ni pun kalau tak kawen dgn bad tu lagi whoryus dilautan dalam terselam....
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.074440 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list