CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3251|Reply: 25

Kena Bayar Penalti RM880 Sehari, Ashira Tak Jadi Pergi AS

[Copy link]
Post time 19-5-2022 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Penalti AS$200 (RM880) sehari.


Itu adalah antara faktor mengapa penyanyi, Ashira Aziz terpaksa melepaskan hasrat untuk menyertai World Championship Of Performing Arts (WCOPA) Julai depan.


Penyanyi tersebut, menerusi pesanan WhatsApp memaklumkan penalti itu dikenakan sekiranya dia berhasrat untuk meneruskan keinginan untuk ke Amerika Syarikat (AS) bagi menyertai pertandingan tersebut.


Foto: Utusan




“Saya tarik diri sebab tak ada penaja. Sudah lepas tarikh pendaftaran.


“Kalau mahu teruskan juga, kena bayar penalti sampai dapat bayar yuran penuh.


“Tak apalah. Tak ada rezeki,” katanya kepada Utusan Malaysia.




  



Ashira perlu menyediakan sekurang-kurangnya RM30,000 untuk ke AS bagi menyertai pertandingan berkenaan.


WCOPA merupakan sebuah pertandingan antarabangsa berprestij yang sebelum ini pernah disertai vokalis negara ternama antaranya Deja Moss, Noryn Aziz, Allahyarham Siti Sarah Raisuddin dan ramai lagi. -CARI

  



Sumber: Utusan Online
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Scammer much.understand
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:21 PM | Show all posts
ashira trus private ig dia ye??siap gambar dp da gunting rambut pendek da..bukan ke sheollss lpas kawen ngan bad da bertudung?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:38 PM | Show all posts
kalau tak berduit tu, buat la cara tak berduit..
competition berbayar gitu sah sah la piala beli..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis cite pasal ni.  Keluh kesah ko nk bgtau kt org betapa ko kesal tak dpt cari dana.  

Myampah pulak.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nk jadi penaja ko. Ko tu sendooooooo je.  
Asik2 cite pasal ni la.. Meluatnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tak abes lg kisah die dgn pertandingan scam tu. ko pegi jage laki ko dh la

nk sgt jd retis nyanyi kt usa sane, ko pi la dm si yuna tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:46 PM | Show all posts
nape aku tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpati dgn dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:30 PM | Show all posts
lahhhhh....masih lagi merentan pasal nak pergi US ke? dah melarat financial pun tetap jugak tak sedar lagi pertandingan macam tu scam ye... nak kena hencapan bagaimanakah lagi? lepas ni nak fasa rebel sebab shuben telah menjadi biawak ke? bawak-bawak lah fikir benda yang lagi penting dalam hidup...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:35 PM | Show all posts
wasting money just to use the things that are not so important..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:43 PM | Show all posts
mamajawie: ashira trus private ig dia ye??siap gambar dp da gunting rambut pendek da..bukan ke sheollss lpas kawen ngan bad da bertudung?

bila bertudung job kurang. tu belum dapat masuk U.S lagi tudung dah hilang
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah terbang melayang penutup kepalanya~~~



Masani masih memakai penutup kepala


Sian...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Penalti apa dia kena bayar. Tak fahamlah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:08 PM | Show all posts
Scam sungguh contest ni. Ashira ni buta ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:11 PM | Show all posts
Dah cerrrr ke dengan Bad?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dok berangan ke US..market msia ko lepas x macik..bideo tiktok ko fyp x??

RiP
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:09 AM | Show all posts
alahai dari dulu dah tau pertandingan tu syok sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham kenapa kena bayar penalti pulak kalau nak masuk pertandingan tu. Anyways, takkan ashira ni tak tahu ni pertandingan scam. Macam yg voice of asia ke apa kat Kazakhstan tu. Norish karman pun boleh terpilih masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh jap dia ni yg keje basuh pinggan tu ke..confuse byk sgt retis tah pape kat meleis ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:05 PM GMT+8 , Processed in 0.119144 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list