CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2442|Reply: 27

Ruhainies Dah Matang, Tak Mahu Jaja Kisah Mr E Lagi

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Kematangan membuatkan pelakon Ruhainies kini sedar mengenai apa yang patut atau tidak dikongsikan kepada umum.




Kredit foto: IG




Menginjak usia 28 tahun, Ruhainies kini memilih untuk mengutamakan perkongsian mengenai kerjayanya berbanding hubungan cintanya dengan jejaka dikenali sebagai Mr. E.

"Saya banyak belajar sebenarnya. Mungkin dahulu saya sering berkongsi mengenai kekasih hati kerana dia merupakan cinta pertama saya.





"Tipulah kalau saya tak teruja dan gembira berkongsi rasa hati yang berbunga-bunga. Namun begitu, semakin menginjak usia, semakin saya sedar, ada perkara yang perlu saya simpan.

"Kini saya lebih selesa berkongsi perihal kerjaya dan perkara berkaitan bidang hiburan. Saya akan lebih berhati-hati," katanya.




Kredit foto: IG



Seiring azam baru itu, Ruhainies juga enggan mengulas lanjut mengenai soal jodoh.


Katanya, biar keluarga saja mengetahui kisah jodoh dan perkahwinannya.




  


"Saya serahkan kepada Allah kerana Dia lebih tahu.

"Apa yang saya boleh katakan, saya tak terikat dengan sesiapa. Doakan saya dikurniakan jodoh yang terbaik.




  


"Selagi saya belum berkahwin, selagi itu saya akan memberi fokus kepada kerjaya dan bisnes yang bakal saya ceburi selepas ini," katanya kepada Harian Metro seperti dipetik Gempak.


Dah tak bersemut lagilah media sosial Ruhainies selepas ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:04 PM | Show all posts
sembanggg
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aku baca ayat lah sekali tu. tak ber ‘kemut’ lagilah. ohh btw, ko dh clash kan dgn mamat ferrari tu? klu x mesti dh kawen, before this ko ckp nk kawen lepas kakak ko kawen. now kakak ko nk dkt 2 tahun dh kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak coverina pasal dah putus di tengah jalan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:11 PM | Show all posts
isunya ko masih couple lagi ke dgn Mr E tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:13 PM | Show all posts
entahlah mcm dh clash je sb dah xde semut2 kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:23 PM | Show all posts
MR E dah belah....Abg Zul back to Kak Gaya.....Kak Mas Idayu yg garang tu pun ada lelaki nak.....so last2 kau duk diam2 jer lah kemut ye.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:28 PM | Show all posts
mr E dah blah, tinggallah kemut terkemut-kemut
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:30 PM | Show all posts
Mr. E tu mesti Mr. Ebit Lews khuenz?
mr.E menumbuk sambal
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:48 PM | Show all posts
padahei dah putus lah tu, tu yg lama dah menayang. Tinggal lah kemut sensorang terkemut-kemut
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
la bukan dh putus ke? kalau tak putus, confirm kt porum ni penuh chite kisah die nk menikah setiap mggu. kisah die makan bersuap. bile dh senyap ni. so i assume dh putus. rupenye belom ek
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mendengar guruh di langit, air di tempayan dicurahkan.
Lantak kau lah kemutt
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tutup muka asal, pantulan cermin nampak. EH BODO KE?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:53 PM | Show all posts
Dah takde le kot.. Ayat cover.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:58 PM | Show all posts
Too late la kot nak justify bagai.
Sbenarnya Mr.E dah ber-Ain lama kan?
BF mane la yg bleh tahan nengok jante lain jilat2 jari ko, bobok2 kat peha celah pek lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So betul la apa acik2 forum kata yg dia dh lama putus ngn mr.E tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:26 PM | Show all posts
Takjadi lerrr tu
Lepas ni bcinta kali ke2 ke 100 kee jgn kecoh dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Since di whoareyus kan oleh ZA, ni statement ala2 cover diri sendiri lah kot. Orang tak hendak, kita pun tak hingin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 12:59 AM | Show all posts
Lama x dgr crita kak dia dgn isa khan kann
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.094680 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list