CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2619|Reply: 23

Mas Idayu 'Sorok' Dulu Dapat Tanda Apa Dari Sufian

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 11:39 AM | Show all posts |Read mode
Kecoh juga baru-baru ini apabila Mas Idayu mengakui bakal berkahwin dengan jejaka pilihan hatinya September ini.




Kredit foto: IG




Terbaru, penyanyi terkenal itu mendedahkan penerbit eksekutif sebuah stesen televisyen, Muhammad Sufian Che Isa sudah menghantar ‘tanda’ pada Ahad lalu.




Kredit foto: IG



“Baru beberapa hari pihaknya hantar tanda. Bukanlah bertunang atau merisik. Sesi tersebut lebih kepada saling mengenali keluarga dan dia hadir sekali memberikan ‘tanda’.

“Perjumpaan dilakukan di kediaman keluarga saya. Kiranya inilah Syawal paling bermakna untuk saya kot. Tarikh nikah sudah pun ada, cumanya kami tunggu masa sesuai untuk kongsikan.

“Alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Jujurnya saya pun tak menyangka dia ada memberikan tanda untuk hubungan kami. Apa yang Sufian berikan, biarlah rahsia dulu. Nanti saya akan beritahu di media sosial,” katanya.




  



Tambahnya, persiapan raja sehari sudah 70 peratus siap dan hanya menunggu untuk memilih lokasi serta beberapa hal lain.

"Ikutkan perancangan setakat ini, kami akan buat majlis berinai dan khatam al-quran.

“InsyaAllah majlis nikah dilangsungkan pada pagi dan resepsi pula akan berjalan pada sebelah malamnya,” katanya.


Semoga semuanya berjalan lancar. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Pestaim tgk heshe malu2 kucen
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:48 AM | Show all posts
mas idayu...knp laaa kao pegi cucuk muka sampai jadi pelik muka kao dekkk

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:15 PM | Show all posts
daa tua2 kawin... pun buat majlis berinai & khatam quran. Kalah anak dara suntik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-5-2022 12:15 PM
daa tua2 kawin... pun buat majlis berinai & khatam quran. Kalah anak dara suntik

Dulu kan mami masidayu kawen sorok2 dgn aman graseka sampai dah ada anak pun hareyy tak mengaku. Kasi la chance utk 2nd marriage pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:20 PM | Show all posts
first time kahwin ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahgiahhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-5-2022 03:44 AM
Pestaim tgk heshe malu2 kucen

ada nampak mami malu2 kucen …
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 12:43 PM | Show all posts
Rasa muda semula noh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk mummy bahagia dan malu2, moga bahagia hingga ke akhirat mummy
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cincin la tandanya.
Semoga majlis berjalan lancar & berbahagia hendaknya mummeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:09 PM | Show all posts
ingat andartu....dulu tak pernah nak ngaku kawin siap nk junjung quran lagi....LOL
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 19-5-2022 01:53 PM
Cincin la tandanya.
Semoga majlis berjalan lancar & berbahagia hendaknya mummeh

Bukan cincin. Bekasnye panjang mcm rantai tangan kauuuu
Harap2 tennis bracelet ada gia cert yach
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 08:04 PM | Show all posts
bakalan laki sheols muncit jugak yach...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:40 AM | Show all posts
dulu kahwin sorok-sorok kan...tak merasa nak blushing-blushing, open-open pergi date, kena datang merisik hantar tanda, malam berinai bagai....tau-tau je dah ada anak dara & dah cerai dengan Aman Graseka Pak Samad Musim 1...ekekekekeke... Mommy..mommy... ada nampak mommy blushing??? kuasekkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Trending naw nenek2 kawen ngan lelaki muda. Tak pulak dipanggil paedo.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnye knp dlu dia x mangaku kawen dgn aman graseka tu? Ada masalah apa? Family x restu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 19-5-2022 11:48 AM
mas idayu...knp laaa kao pegi cucuk muka sampai jadi pelik muka kao dekkk

"Investment" that pays handsomely dgn peneman hidup....

Ko ghaser?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 19-5-2022 08:04 PM
bakalan laki sheols muncit jugak yach...

Muncit= Prosperous
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
wow meriah plan kawin nya, oh yelah masa dulu kot takde berinai apa benda semua ni ye, tahniah mummy, moga kekal hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.129359 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list