CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Terlalu Mat Salih, Anna Jobling Teringin Jadi Lebih Melayu

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 02:52 PM | Show all posts
dia ni lawa gak org nyaa. tp beza btol dgn rupa mak nyee. maybe lebih ikut genetik paknye
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mix macam Anna ni paling laku kat industri hiburan Filipino tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai je tudung. Terus nampak melayu. Siti saleha tu lagi nampak omputeh dari dia, aman2 je peganh watak mia sampai masuk season 3 tak abis2 lagi masalah dgn khuzairi. Baik ko bela kambing je la mia drpd stay dgn abg ri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada rupa Kudsia Kahar sikit. Wah2 makin naik dak Nadia tu eh. Job sana sini. Kerja lah elok2, jangan buat perangai tak tentu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 19-5-2022 02:33 PM
more tu muka kacukan singh / punjabi  je pun... buang mekap, mekap biasa tu nampak je muka Melayu. M ...

same thought as me. muka dia mcm kacukan singh / punjabi. sama mcm Amelia henderson. tak nampak matsalleh pun. muka singh lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm serani.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MsJules replied at 19-5-2022 02:52 PM
Baru umo awal 50-an rasanya.
Last skali jadi big boss kat Astro Radio.


Omg samaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm sbb xmenarik sgt rupa dia. More to kelly ng paki compare mat salleh. Sh Husna yg lg lawa pon di mata i xmenarik . DD, JE, EM elok je byk job. Siti saleha yg x ada la wow sgt mat salleh dia, tp sbb pndai bawak diri byk je job
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka matured gila, mcm dah mid 30an. Pastu muka byk Singh dr Malay. Cantik la tapi..good luck dik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
emma kembong yg rupa mat saleh habis pun x keluar statement mcm ko ni dik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia nak macam heroin ikhlas & kaca tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 10:26 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-5-2022 01:31 PM
Kakak aku kata muka dia macam kudsia kahar...sapa itu kudsia kahar ha?

ko mesti baru darjah satu kan dik masa Akademi Fantasia 1 dan 2 mendunia. hihihii. KK tu dulu salah sorang juri AF1 & 2. tapi kerjaya sebenar dia adalah penyampai radio. iols pun lupa stesen radio mana. era kut.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Clickbait tu Kudsia Khar la siot. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Atas mata dia tu kening ke sideburn?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 11:03 AM | Show all posts
HelgaPataki replied at 19-5-2022 02:00 PM
Haah la, ada imbas jugak dgn Kudsia Kahar haha.

Aah laa, cam sama kudsia kahar.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 20-5-2022 03:39 AM
emma kembong yg rupa mat saleh habis pun x keluar statement mcm ko ni dik..

Kan.. bagi i emma jach yang muka caucasian. Cuma perangai rempit je la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 19-5-2022 01:31 PM
Kakak aku kata muka dia macam kudsia kahar...sapa itu kudsia kahar ha?

Yuppp..betul...mula² nengok td ingt kudsia kahar..penyampai radio era dulu²...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MsJules replied at 19-5-2022 06:52 AM
Baru umo awal 50-an rasanya.
Last skali jadi big boss kat Astro Radio.


Sejibik la..ini gambar baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 20-5-2022 02:26 AM
ko mesti baru darjah satu kan dik masa Akademi Fantasia 1 dan 2 mendunia. hihihii. KK tu dulu sala ...

Yela aku kecik lg ms AF tu...aku rs aku mcm pernah tgk AF tu..tp x ingt lah psl acik kursia kaha ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 07:31 PM GMT+8 , Processed in 2.085141 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list