CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Jenayah] Ustaz Kazim percaya bomoh siam yang menyihirnya dan usaha cari bomoh siam tersebut di Thailand

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 19-5-2022 12:07 PM
Berapa yach umur kazim ni dek? Akak tahun ni masuk 51 dek.

49..so akak lg kertu dr dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols teringat tred sihir bomoh siam kt bod paranormal..
Scary gak laa baca pengalsman forumer tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:14 PM | Show all posts
Kenapa bomoh2 ni xgi hantar santau ke amareka yisroel sana yah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:19 PM | Show all posts
kawan2 aku semua komen mendoakan dia skrg ni kat FB
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:19 PM | Show all posts
ko senyap aje x boleh ke kazim oiiii
mohteeppppp sgt nk cari bomoh tu
mintaklah bebyk dgn Allah, buat taubat bebyk
boringlah asyik citer dia sana sini sinun
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:25 PM | Show all posts
Orix replied at 19-5-2022 12:01 PM
khuenstttt... puas mikiooo pasaipa org nk buat dia kalo betul kena sihir... kalo pasal kes anak di ...

terlalu taksub dgn sihir , semua benda nk salahkan sihir. tah2 beliau anxiety + depression + ADHD dan sewaktu dengannya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:35 PM | Show all posts
emera replied at 19-5-2022 12:01 PM
Kemain cerita dia kena sihir kekuar news hari-hari. Special sangat ke dia ni?

UKE mmg special. sebab dia antara yang awal predict, undi dap dapat taik...  dan aku percaya uke part tu.   
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko digelar ustad,
Tapi percaya yg bomoh siam tu boleh sembuhkan ko?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 19-5-2022 12:59 PM
Ler....ingat Dik pookey.....duit epf 50 dah keluar belum...nanti bnykla pompuan/laki kenen kenen k ...

Iyeee sis. Tua dah akak. Tu yang akak dok cari2 tu rumah orang tua mana nak dok lepas ni sis. Nak prepare segitu sis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:27 PM | Show all posts
bukan ke kudis/kurap di tangan tu scene lakonan dlm drama? didedahkan kat tiktok tak silap.

kalau betul la, jgn membongak ye setad. dosa tau dosa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah lah pikir org nak sihir kau.balasan org yg kau aniaya pun dah cukup
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:32 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 19-5-2022 02:35 PM
UKE mmg special. sebab dia antara yang awal predict, undi dap dapat taik...  dan aku percaya uke p ...

Ujong2 kena kenceng dgan uke uke ukeeee. Make up utk filem rupanya Patut la macai bodoh percaya dgan ostad bomoh ni. Kahkahkah!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shi_jewel replied at 19-5-2022 03:27 PM
bukan ke kudis/kurap di tangan tu scene lakonan dlm drama? didedahkan kat tiktok tak silap.

kalau b ...

Ade bc gak..jd skrg ni dia btl2 sakit atau berlakon je.. pening aku gan ustaz2 skrg ni . Mcm2 isu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahli agama berjawatan rasmi..perosak agama di atas nama agama..tiba2 teringat lirik nasyid ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 19-5-2022 12:47 PM
Bukan kena sihir...tapi maybe kifarah..doa2 org teranaya...

So skali lagi nak bg thu bukan sihir ta ...

Doa ibu+orang dizalimi takda hijab..makbul insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari bomoh siam di telen??? Hahaha. Setat pun bergantung harap pada bomoh. Makbul doa ibu dan anak teraniaya. Di dunia pun ustaz sudah dapat kifarah menzalimi budak kecik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 19-5-2022 12:03 PM
So perlu ke we all ambik tau? Kazim tu bukannya sedara mara, pakcik ke hapa..

Adoiii makan dalam
Harap2 boleh kirim salam kat tangmo

Bukan patutnya pi jumpa org yg minta disihirkan ka? Kot2 boleh settle tepi mana kurang tu boleh minta maaf or selesaikan baik2. Ni pi jumpa bomoh siam awatnya?

Kalau org yg nak sihir dia pi cari bomoh lain pulak, takkan ustad nak cari bomoh ni juga?

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pesan pada si kazim tu get a skin biopsy and get a correct diagnosis please. Skin lesion ada banyak punca medical. Sikit2 orang bomoh sikit2 orang bomoh. Syirik dan bersangka buruk sahaja konsep kehidupan dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tertanya2 knp x sihirkan israel ke, putin ke. Setel bnyk masalah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai kaz, buat malu kawan2  hang yg dalam kalangan perawat2 isele jaa.. kalau bener disihir takkan perawat2 isele kat malaysia ni takdak sorang pon yg boleh tolong berubat??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:44 PM GMT+8 , Processed in 0.081051 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list