CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Jenayah] Ustaz Kazim percaya bomoh siam yang menyihirnya dan usaha cari bomoh siam tersebut di Thailand

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 12:27 PM | Show all posts
mohon bantuan dengan allaah ,bukan dengan bomoh siam,
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:35 PM | Show all posts
Karma la tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt kena kencingkah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:38 PM | Show all posts

apala yg bomo siam tu dapat sihir dia ni..kalo sihir zahid hamidi tu dapat la gak duit juta2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:41 PM | Show all posts
becir replied at 19-5-2022 12:03 PM
So perlu ke we all ambik tau? Kazim tu bukannya sedara mara, pakcik ke hapa..

drag him, sis. drag him by the hair.



Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak syak kalau kepala kontol heshe berkurap, mau juga ya heshe tunjukkan di soSIAL media ye dak sis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum tu, apa kata ustaz muhasabah diri tanya diri ada naya sapa2 ke??or ada anak beranak ustaz naya org ke??
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Minta la maaf dgn mangsa2 dari sekolah tahfiz tu. Mana la tau kot ada kaitan ke. Takde org sihir tp diuji ke ape ke…
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 19-5-2022 01:09 PM

Bukan kena sihir...tapi maybe kifarah..doa2 org teranaya...

So skali lagi nak bg thu bukan sihir tapi doa org teranaya utk kes dulu tu..jap aku paste doa ibu kepada budak tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2022 12:12 PM
Ntahnya. Dah nak kena sihir tu, kena la. Capub banyak2 cerita kat media buat hapa? Perlu ka nak ka ...

Patutnya dia diam2 je pastu berubat dan pulangkan balik sihir tu ke pembuatnya(kalau betul la kena sihir)
Bila bising2 gini mesti musuh tu senyum sinis je maknanya sihir dia berjaya laa
Setau iols org yg kena tuju2 ni selalunya senyap je tak heboh2.
Tau2 lama takde penampakkan dia kalau tanya jawabnya tak berapa sihat tp takde pun dedahkan sbb apa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 19-5-2022 04:47 AM
Bukan kena sihir...tapi maybe kifarah..doa2 org teranaya...memg bukan kau yg buat..tapi anak kau...t ...

Sebab tu kat thread satu lagi tu ai tuduh musti kak farah punya kerja ni.

Kazim ni banyak perangai hanat kalau baca gosip2 heols sedari dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 19-5-2022 01:01 PM

Insaflah dan muhasabah diri laa


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 19-5-2022 12:07 PM
Berapa yach umur kazim ni dek? Akak tahun ni masuk 51 dek.

Ler....ingat Dik pookey.....duit epf 50 dah keluar belum...nanti bnykla pompuan/laki kenen kenen kak pookey
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2022 12:58 PM
Sebab tu kat thread satu lagi tu ai tuduh musti kak farah punya kerja ni.

Kazim ni banyak peranga ...

Asiah jalil dedahkan.. kazim ni ada 3 bini...dia kata dia peguam..dia leh  access status kahwin cerai org...so ada dulu dia inform kazim ada 3 bini
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:04 PM | Show all posts
johan-adx replied at 19-5-2022 12:23 PM
penah sembang sorng dgn perawat ni..dia ckp siam mmg padu..tp kalau kena yg org asli lagi paduu teru ...

my late father pun cakap perkara yang sama
ini pula kaum nomadic penan di sarawak
waktu kaka gi ngajar tempat theyols, berbuih mulut orang tua tu  pesan tak cukup siang malam
pondok yang theyols tinggalkan, jangan memandai manjat katanya
kalau kena, tunggu hari jer
orang tua2 cakap
poison darts theyols tu pun 1 hal juga
bukan derang cerita pun recipe sebenar kat orang

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 19-5-2022 05:04 AM
Asiah jalil dedahkan.. kazim ni ada 3 bini...dia kata dia peguam..dia leh  access status kahwin ce ...

Ler ropanya bukan 1 tapi tigaaaa kau ye Kazemmmm

Ada masuk pilem biografi si Mawi tu tak pasal 3 viniks tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pelik....nak sembuh mintak dari Allah. bukan bayar bomoh suruh stop. bergantung pada Allah atau bomoh??

ustaz apa macam ni astaghfirullah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:40 PM | Show all posts
hebat juga penyihir tu boleh tembus ustaz tu... kenapa boleh tembus sedangkan pendakwah terkenal selalu keluar tv kira amalan tu besarlah jugak. kalau ustaz pun kena apa lg orang biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 19-5-2022 11:33 AM
bomoh2 dr siam, indon dan india memang padu..jenis makan mayat manusia, minum darah yg kotor utk dap ...

Dah tu org yg hantar sihir tu dapat apa2 tak cthnya diselubungi misteri hantu kopek ke atau ibu jari dinyonyot setiap malam me?
Ke aman aman adja konsepnya lepas menghantar sihir?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 01:52 PM | Show all posts
hungryhenry replied at 19-5-2022 01:44 PM
Dah tu org yg hantar sihir tu dapat apa2 tak cthnya diselubungi misteri hantu kopek ke atau ibu ja ...

setiap sihir ada syarat2 nya...depends on which black magic you practice...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 05:18 PM GMT+8 , Processed in 0.079761 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list