CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6873|Reply: 87

Baru Lepas Bersalin, Mira Filzah Nampak Macam Bidadari Syurga!

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 11:10 AM | Show all posts |Read mode
"Ya Allah, jangan cakap macam tu!"



Mira Filzah dihujani pujian daripada peminat yang kagum dengan penampilannya selepas bersalin.




  



  



Menerusi hantaran di Instagram, pelakon jelita itu memuat naik foto selepas dibenarkan pulang dari hospital beberapa hari selepas melahirkan cahaya mata sulungnya bersama Wan Emir Astar, 30.




Kredit foto: IG




Foto mereka bersama Wan Khair Amir mendapat perhatian warganet yang turut memuji penampilan menawan Mira meskipun masih dalam keadaan lemah usai melalui proses bersalin.




Kredit foto: IG




Akuinya, dia teruja untuk pulang ke rumah bersama putera sulung mereka dan sempat mengenakan sedikit solekan.


Macam bidadari syurga kan, Mira Filzah ni walaupun baru lepas bersalin? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:27 AM | Show all posts
Pemende puji sampai camtu.
Ko rase die akan igt ko sampai syurga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Over puji..prnh tgok bidadari syurga kah?[em:12:]
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Eik mira basic meroket terus jadi bidadari. Tahniah & selamat berpantang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Overnyaaa yg puji tu. Jantan ka pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
....and?   

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
mira dah tunjuk wajah anak ke belum?
malas akak nk jengah ig sheols
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh betul tahap tu je bidadari syurga
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
like serious muka basic?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
jahqobis mesti tak senang duduk sbb ada netizen ckp MF basic mcm bidadari bagai
mesti lps ni jahqobis akan plan nk buat kontroversi or any news gempak psl herself dan billie...dia kan mana bleh tgk org lain dpt limelight
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:37 AM | Show all posts
Mary_jane replied at 19-5-2022 11:30 AM
Eik mira basic meroket terus jadi bidadari. Tahniah & selamat berpantang.

bukan meroket, tapi meneran sekali..terus jadi bidadari.

nak meneran jugak lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:39 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-5-2022 11:36 AM
jahqobis mesti tak senang duduk sbb ada netizen ckp MF basic mcm bidadari bagai
mesti lps ni jahqobi ...

Tak lama dah tu..raya haji nanti dia show off la muka anaknya.
Tak puan tumpang letak pic di ig org lain...


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:39 AM | Show all posts
So overrated term bidadari syurga tu lepas soeb start guna. Errr to be honest, perempuan yang lepas bersalin memang akan berseri2 yach kalau sentiasa happy, pantang elok2, jaga makan & minum. Tak caya , cuba lahhh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 19-5-2022 11:39 AM
Tak lama dah tu..raya haji nanti dia show off la muka anaknya.
Tak puan tumpang letak pic di ig or ...

opkozzz..sbb dia mesti menggelupur kalo netizen puji anak MF basic comel bagai
sbb anak jahqobis bakal diwhoareyusskan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodek yang terpaling...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:49 AM | Show all posts
kalau x makeup...muka sheols x ada la lawa mana
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:28 PM | Show all posts
cantik lah jugak dari biasa...tapi takyah lah puji bidadari syurga ...nanti lobenak triggered...panggilan tu utk yg berniqab and berbaju labuh sampai sapu lantai jer....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:28 PM | Show all posts
lerr..

so ibu2 lain tu huduh mcm monster ke lepas bersalin tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-5-2022 11:35 AM
mira dah tunjuk wajah anak ke belum?
malas akak nk jengah ig sheols

Dah. Ada kat post atas ni gambarnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
apebenda la puji melebih2 macam tu
ko keluar sepital mcm babi hutan ke dik?
ko pandai jaga diri
ko keluar tandas lepas membuang jering dan petai
tetap nampak helok

tapi jangan samakan ngan bidadari syurga la hanat

puihhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:47 AM GMT+8 , Processed in 0.093740 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list