CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Luar Macam Bangsal Nak Roboh, Dalam Macam Hotel Lima Bintang

[Copy link]
Post time 19-5-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
X minat kaler gold2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:51 PM | Show all posts
dulu tandas kayangan yg kat stesen minyak tu
ni bangsal Jerenggen pulak
kreatif sungguh org2 pantai timur
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni ke 5 stars
Ish3, pernah pergi ke x yg komen gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahh korang ni..dah nama pun taste pokcik2..biar la dia. Bangsal je pun jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:44 AM | Show all posts
ni bukan hotel 5 bintang, ni dah macam stupa berhala ayah pin je sana sini emas cat....kerawang bagai... dah macam selera founder timbang kilo dah... bagus buat toilet simple luar dalam kemas meletop, nak singgah kedai tumpang tandas pun tak ragu-ragu...buatnya pasang hidden cam merata dalam tu disebalik emas dan kerawang tu tak ke naya.. hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:48 AM | Show all posts
at first i nampak kt ig ingat ni man cave pakcik ni..

ikut dia lah suka kaler2 gold.. jiwa org lama kot... mana reti aesthetic bagai....


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 08:51 AM | Show all posts
oohh bukan aku ja laa yg 1st time tertgk ingat acik ni pengikut ayah pin ka apa...

but still not my taste.. asalkan bersih tu alhamdulillah sgt2 dah
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.069430 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list