CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: maklukpenggoda

[Tempatan] Sah! Tajuddin Pasir Salak dilantik sebagai Duta Besar.

[Copy link]
Post time 17-5-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2022 10:33 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 17-5-2022 08:54 PM
Mail kan lembam. Don probok2 ok. Nazri dah kena reject dengan Switzerland tapi dengar tengah cuba na ...

Oh..baru dengar yg Ada yg kena rejek kat Swiss Tu..boleh bg link nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tau...dia ada bau2 bacang ngn Jaka Sembung...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 74 tu udahla. Bagi kat org lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila MP jadi duta
Bukan ni govt post ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 17-5-2022 10:31 PM
Dah habis ke semua PTD yg dok ada kat putrajaya nun @Acikgomen

Belambak ptd batch kendian2 nih yg takleh naik gred sbb post2 yg sepatutnya dorang duduk tu kena caras dek balaci2 muntri yach
Besabar ye anak2 sekelian
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:41 AM | Show all posts
Bloody hell! Apa yg kau fikirkan Mail oi...from worse to worst..sesuailah Msia jadi pusat menternak penyangak dan penyamun
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:11 AM | Show all posts
bila la politician2 tua cam dia ni nak kiok??

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengarut nye lah kerajaan ni. Moga terus mundur dikalangan Asean. Adan uke.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur 74 jd duta..dah knp pilih org tua..ntah2 setahun dua ni gol..i rasa klu nak pilih yg ada pengalaman pun at least below 60 lah..after 60 produktiviti menurun...gila btl msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Omaigad... ketokohan ape kah sampai nmpak dia layak jadi representative Malaysia ke negara luar... malu... malu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:44 AM | Show all posts
Dah takde org lain ehh Msia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Macammana boleh dilantik Duta when he lacks social skills. Masa jadi Pengerusi Felcra, ramai complained tentang perangai dia( heard from the staff).
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:13 AM | Show all posts
Edited by sranua at 18-5-2022 09:14 AM

Umur 74 pun dah. Cukup-cukuplah, bagi jawatan pada yg layak. PTD tu kan ramai lagi. Terlatih lagi cekap berdisiplin. Lantik orang politik satgi jenuh karang surat minta maaf pada kerajaan Indonesia sebab duta besar kita celupar dan bodo.
Pening kepala KSN.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:14 AM | Show all posts
banyakkanlah ke masjid. bukan jadi duta
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:21 AM | Show all posts
Hauknya si mael ni pilih duta.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 10:30 AM | Show all posts
Pixie902 replied at 17-5-2022 07:38 PM
Tak serik2. Ismail Sabri dah kenapa.
Dulu msia dah termalu besar oleh MP Pasir Salak.
Lepas ni apa p ...

Not gonna happen....

pasca pemerintahan 22 bulan PH membuktikan yg agama dan bangsa mmg sentiasa malar segar dan laku utk diguna sbg bahan kempen pilihanraya...ditambah plak dgn PH sendiri yg menjahanamkan peluang yg mereka dpt, partly sbb game Tua Kutuk lah x hormat janji transisi kuasa....tp still silap PH pun ada yg memberikan kekuatan kembali kpd UMNO...

Kalau rasuah dan korupsi terus segar aku mmg letak salah utama kpd geng2 langkah SHAIRATOON terutama pimpinan ULAMA yg makan semeja dgn Azmin dan Zuraidah.......
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:04 AM | Show all posts
bodoh punya kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:09 PM | Show all posts
Tahniah, Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman semoga dapat berkhidmat dengan baik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:19 PM | Show all posts
creep_bite replied at 17-5-2022 08:15 PM
Sebab tu dia jd penyokong tegar Mail sekarang.



Sebenarnya Pak Mail tak tau kat mane nak humban dia, maka hantar je le ke Indonesia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.076872 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list