CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Pengacara popular tak mengaku bersalah lakukan khianat terhadap syarikat perumahan

[Copy link]
Post time 18-5-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-5-2022 02:56 PM
Maleh iols nak korek lebih2 dari pacit dia yach

Yang pasti awal tu kaya sejak zaman asterukkk  ...

Ehh.. poodah la.. kalau dah kaya, awat kekwat nak bayaq duit management bulan2 tuh.. pastu expect mcm putera raja dpt semua free ka semua sembah ratu kat dia???
Mmg patut kena caj.. hakim tak patut bg murmur.. patut caj max.. sbb kekwat sgt.. lengkali harap hakim cek tabung epf asb bagai awal ni sblm buat decision.. dah le dia kekwat pertahankan sambut xmas.. soh pakai kavadi sambut hat india punya tak mau.. kekwat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:39 PM | Show all posts
bulalof replied at 18-5-2022 10:51 AM
budi bicara itu penting dlm apa jua keadaan.

biasa yang minta budi bicara ni sebab tak nak follow rules.

simple as that.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:11 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 18-5-2022 03:39 PM
biasa yang minta budi bicara ni sebab tak nak follow rules.

simple as that.

rules are made to be broken
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat awalina ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:48 PM | Show all posts
green~tea replied at 18-5-2022 05:11 PM
rules are made to be broken

Ya betul... until you got caught


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 11:12 AM GMT+8 , Processed in 0.186749 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list