CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Jenayah] 4 tahun diliwat guru, akhirnya mangsa nekad lapor polis

[Copy link]
Post time 18-5-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 18-5-2022 03:56 PM
Budah jantan ni bila datang birah dia ko tak kan percaya how far they would go. Kalau gay lagilah pa ...

Hang ckp pasai diri sendiri ka?
Bkn sumerang pikiaq mcm hang lerr...
Anak2 utk dilindungi.. bknnya biaq kena terjah mcm ni..
Iols tak tau la keliling hang mcm mana sampaikan voley kluaq komen tahpape mcm ni.. buyuk nau..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 05:45 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 18-5-2022 05:01 PM
Hang ckp pasai diri sendiri ka?
Bkn sumerang pikiaq mcm hang lerr...
Anak2 utk dilindungi.. bknny ...

teruskan hidup dalam kepompong denial if that makes you happy
no wonder masalah tak akan pernah selesai and this society is doomed.


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 17-5-2022 10:33 PM
mana boleh pakai 'konsep nyonya mansoor'.......

Nyonya mansor pala otak ang..ingat ni cite p.ramlee ka? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka anak haram betul puak lgbt ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Setat famous dan anaknya masih bebas. Semoga kedalam juga semua lobai2 gay, pencabul, pedofil ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 18-5-2022 05:54 PM
Nyonya mansor pala otak ang..ingat ni cite p.ramlee ka? Lol

aku tak suka seluruh keturunan kamu...bapak ko perogol...ko pon akan merogol...jugak-nyonya mansoor
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 18-5-2022 10:51 AM
aku pun baru tahu sepupu aku ni ada dihantar bersekolah kat sini

tapi mak-pak dia segan nak keluark ...

Nasib baik budak tu hodoh tak kena usik kan sis?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 18-5-2022 03:58 PM
Dah hilang dr radar mamat ni eh

ada je heols kat sabah..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 18-5-2022 05:45 PM
teruskan hidup dalam kepompong denial if that makes you happy
no wonder masalah tak akan pernah se ...

Jgn normalisasikan pencabulan terhadap bebudak. Itu salah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 02:49 PM GMT+8 , Processed in 0.087043 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list