CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: JoyahMengayah

[Jenayah] 4 tahun diliwat guru, akhirnya mangsa nekad lapor polis

[Copy link]
Post time 18-5-2022 10:13 AM | Show all posts
Aku bolih bayangkan Ostad ni bila mengajar.....
"Pompuan tak bolih mendedahkan aurat...........nanti akan dibakar api neraka"
"Tak bolih bersentuhan lelaki wanita ajnabi....."
"Puasa bolih mengekangkan nafsu syahwat........jadi berpuaasalah kira (selain bulan Ramadhan",,,,,,,,,,,puasa enan hari Syawal, puasa Isnin Khamis setiap minggu dan macam puasa lagi lah.
Oh ya.............itu nasihat untuk anak murid dan ahli masjid bila Ostad dijemput jadi penceramah (berbayar)
Belakang............lubang taik juga Ostad sondol. Hilang halal haram kat Ostad.
Pigi dah..............
Dah muak dengar ceramah2 dengan ostad yg tak tahu asal usul ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:37 AM | Show all posts
jadi tukarkan guru tu ke sekolah lain supaya dia boleh teruskan aktiviti berliwatan. camtu la kementerian ambil tindakan, tukar tukar tukar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:38 AM | Show all posts
peliwat semakin bertambah di malaysia...kejayaan kaum LGBTQ
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:51 AM | Show all posts
ustad pon manusia biasa... bukan maksum
nafsu tu cubala control dgn ilmu yg ada
ni tak, nak tala ke tempat yg harommmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:51 AM | Show all posts
aku pun baru tahu sepupu aku ni ada dihantar bersekolah kat sini

tapi mak-pak dia segan nak keluarkan dia sebab yang sponsor dia sekolah kat situ mak sedara aku yang lagi satu. dia tu bercerai, anak pulak meninggal accident time kecik

so dengan hantar anak sedara dia tu macam investment dia la, since anak dia dah takda

budak tu masih bertahan kat situ sebab dia tak kena usik, member dia yang kena
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:56 AM | Show all posts
makin macam2 kes kat kelate sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:56 AM | Show all posts
dekmieDandy replied at 18-5-2022 02:51 AM
aku pun baru tahu sepupu aku ni ada dihantar bersekolah kat sini

tapi mak-pak dia segan nak keluark ...

ustaz tu buat dekat ramai mangsa ke???
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:58 AM | Show all posts
kakakko replied at 18-5-2022 02:56 AM
ustaz tu buat dekat ramai mangsa ke???

aah, tapi iolls sebenarnya dok confuse balik sekolah yang sama ke tak

tapi ustaz yang iolls cerita ni dah pernah kena cekup. masuk berita jugak. bila release dia masuk sekolah tu balik

dengan alasan dia tu salah sorang founder sekolah tu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:01 AM | Show all posts
ifanonline replied at 18-5-2022 10:38 AM
peliwat semakin bertambah di malaysia...kejayaan kaum LGBTQ

Tak payah nak salahkan gay. Ustaz2 ni slalunye tak boleh main pompuan...murid2 la jd mangsa.
Sbb depan masyarakat kena tunjuk alim. Jolok je lah lubang yg terdekat!

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:02 AM | Show all posts
stingerkaypoh replied at 18-5-2022 11:01 AM
Tak payah nak salahkan gay. Ustaz2 ni slalunye tak boleh main pompuan...murid2 la jd mangsa.
Sbb  ...

ustaz gay semakin bertambah sekarang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana syed azmi ni.. Biasanya kan kalau kes sklh agama dia paling kuat berbunyi. Kami mahu syed azmi!! Kami mahu syed azmi!!


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa jahat sangat penunggang agama macam ni. Nak tunggang agama klepet duit jah tak boleh ke? Kenapa nak digelapkan masa depanh budak2???? Sampai ke tua lah trauma, depression bdk ni. Silap2 jd songsang sbb kau ustad jadian

Bagus dik, berani report binatang berwajah manusia mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Gay babiiii. Nak meramaikan kaum dia. Tu yg g sontot budak sekolah. Aku harap gay sedunia mati kena hepatitis
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak NGO buat kempen besar2an kat sekolah kerajaan/swasta/persendirian tentang jenayah seksual & tindakan yang pelajar boleh ambil kalau berdepan masalah begini. Sesuka hati tala bebudak bawah jagaan kau. Dasar bajingan ya!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:56 PM | Show all posts
Budah jantan ni bila datang birah dia ko tak kan percaya how far they would go. Kalau gay lagilah panjang langkah dia.

Kalau tak ostad tu yang cari dia, dia yang cari ostad tu.

Tak boleh guna rules manusia straight.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 17-5-2022 07:02 PM
calling for syed azmi, pejuang kanak2/remaja tersohor klu kes kat tempat org lain

Dah hilang dr radar mamat ni eh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sialan!! Budak tu umut 10 tahun ko dah bantai. Babi sial
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 17-5-2022 10:51 PM
4 thn dek. Tah2 ko pon dh rasa sedap.

Ya allah jgn assume mcm tu kesian budak ni tak bersalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kn terminate service jd guru....kita x pernah ada hukuman yg berat utk gol2 mcm ni..mana x makin membiak..klu cth bg hukuman pancung mesti ada percentage yg turun sbb ada sebhg yg takut kn hukum....but conclusion i satu je .jantan pantai timur mmg tarak guna
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 17-5-2022 10:51 PM
4 thn dek. Tah2 ko pon dh rasa sedap.

Ni nak ngata org ka nak ngata pasai diri sendiri?
Umo 10 tahun tu, bknnya dia besaq voley defend diri.. bg komen tu biaq cerdik sikit.. kalau kurang cerdik, jgn komen la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:45 PM GMT+8 , Processed in 0.075520 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list