CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2053|Reply: 48

[Jenayah] 4 tahun diliwat guru, akhirnya mangsa nekad lapor polis

[Copy link]
Post time 17-5-2022 06:19 PM | Show all posts |Read mode
KOTA BHARU: Selepas empat tahun menjadi mangsa liwat, pelajar lelaki berusia 14 tahun nekad melaporkan kepada polis dan membongkar perbuatan jijik guru agamanya.

Perkara itu didedahkan Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhammad Zaki Harun dalam sidang medianya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan hari ini.
Susulan laporan pelajar itu, guru berkenaan yang juga warden asrama sebuah sekolah agama di Tanah Merah ditahan.

Beliau berkata, suspek ditahan di tempat dia mengajar di sebuah sekolah agama semalam.

Menurut Muhammad Zaki, mangsa mendakwa dia mula diliwat sejak 2018 iaitu ketika usianya bawah 12 tahun dan perbuatan itu dilakukan lebih sekali berdasarkan tempoh tersebut.

Mangsa, jelas beliau, tampil sendiri membuat laporan polis selepas memaklumkan kepada keluarganya.

“Suspek yang berusia dalam lingkungan 30-an telah ditahan dan pihak polis akan memohon perintah reman.

“Pihak polis akan menjalankan siasatan lanjut manakala mangsa akan menjalani pemeriksaan di hospital,” kata beliau.

Kes berkenaan disiasat di bawah Seksyen 377 (C) Kanun Keseksaan dan Seksyen 14A Akta Kesalahan Kanak-kanak.
https://www.astroawani.com/berita-malaysia/empat-tahun-jadi-mangsa-liwat-guru-pelajar-14-tahun-nekad-lapor-polis-361758


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak jangan kacau budak2 sekolah? Suka sama suka sekalipun? Korang dah kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:23 PM | Show all posts
Syabas akhirnya beranikan diri juga buat lapuran
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:02 PM | Show all posts
calling for syed azmi, pejuang kanak2/remaja tersohor klu kes kat tempat org lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak muka peliwat tu terang2. Saman sekali pengurusan s3kolah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg hodoh perangai jantan pantai timur....mesti tunggang agama juga ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa dah boleh sula dah depa ni. Mana nak layan jenis Sajjad lagi. Atur2 reramai pastu rakyat pakat sula tanpa belas kasihan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon wat saringan pd guru2 agama ni utk memastikan kecenderungan seksual mereka yg sebenar. Mcm byk betul paedophile dlm kalangan mereka ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Etis2, LGBTQ & andartu tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki2 ala zaman nabi luth ni boleh x di cantas anu mereka sb meliwat ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak nya klu guru ni cerita kisah kaum nabi lut mesti semangat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lah stok2 setad yg fefeeling houlier than thou yg siang mlm dok kecam pompuan x pakai tudung,sajad,kpop etc..ujung2 tala bontot bdk jantan jgkheshe ni mesti lobai kuat Pas nih.dasar penunggang
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
amboiii pak setaz....kenyang 4thn nooo mkn lubang taik bdk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 17-5-2022 10:25 PM
Ni lah stok2 setad yg fefeeling houlier than thou yg siang mlm dok kecam pompuan x pakai tudung,saja ...

mana boleh pakai 'konsep nyonya mansoor'.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
4 thn dek. Tah2 ko pon dh rasa sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
BTL..xblh ke gubal undang2..perogol Dan peliwat terbukti bersalah..hukuman die ala sida2 China dulu2..Kasi potong ITU genital..atau suntik ape2 kimia ke..den rs patut dibuat SBB melampau2 zaman ni...jijik ok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
haram kan je sekolah asrama .tak kira sekolah biasa atau sekolah agama.dah jadi tapak pembiakan gay pedo.last bapok bapok yang jadi kambing hitam sampai lari ke australia
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 17-5-2022 10:51 PM
4 thn dek. Tah2 ko pon dh rasa sedap.

Apa lah kau ni......

Selama ni budak tu berperang dgn perasaan ..
Skrg dah 14thn, baru ada kekuatan nk bgtau.....mgkin masa balik raya hari tu nekad bgtau kuarga.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:15 AM | Show all posts
Kes ni dengan kes buli, dua ni je yang aku risau nanti kalau nak hantar anak gi duduk sekolah agama.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Syabas dik berani report...penunggang agama dimana2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.081603 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list