CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Perempuan S*al,"- Isteri Mengamuk, Luqman Hafidz Didakwa Curang

  [Copy link]
Post time 17-5-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 17-5-2022 07:25 PM
iols mmg turn off dengan bini yg meroyan pasal laki curang kat socmed tapi sampai anak mcm keretapi  ...

Jantan kaya pun pikir sejuta kali nyahhh kalo makjan anak sederet ketapi
Sedangkan jantan gigi kuning muka cam kambing pun tunggu aura ke 19 baru terima makjan anak sederet ketapi, inikan pula jantan gigi tak kuning
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
It takes two to tango ... Harap wifenye di lindungi allah taala dr fitnah ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 17-5-2022 06:31 PM
Nama ank xblh blah..



Hahhahahhaa kelakar lah comment Kaka Norma

Tapi mmg tak ye. Tak menahannnn nama anak. Pdhal dua2 muka makpak, amatlah marhaen.
Tapi Cosa bayangkan nama anak dia harus disebut "Lauu-Rah", bukan "Lo-Rah". Mcm nama Yindon2. Bahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa parents melayu skrg..anak yg ni Nama Laura yg si Mira tu Rachel..lol sgt. Menunggu scha or Wawa punya next anak nama Elizabeth pulak..

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam. Bagi je la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Letih bethol nak kecap gosip 1-2 hari ni sebab dah lama xmasuk porem. Mengah juga ni baru lepas baca thread panas tokti kat sebelah tu. Ni ada gosip baru adehla
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Eryn yang juara atnmy episode berapa ntah? Bawak lagu pada syurga di wajahmu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
X sangka laki ni muka nmpk baik jah. Tp lelaki suka betul ek stok2 putih mercury cucuk putih & rambut warna2? Sepesen je pakej gigi besi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh tau dia ni as pelakon cuma tak kenal nama apa dan ig apa kawen ke idok semua. Kalau betul dah kenapa jantan skg taste minah rempit, dapat pulak bini rempit dibogelkan semua ke umum hadap jela, reti buat reti tanggung akibat
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 18-5-2022 12:22 AM
Dah kenapa parents melayu skrg..anak yg ni Nama Laura yg si Mira tu Rachel..lol sgt. Menunggu scha o ...

Anak mira mana nama rachel?retis ke yolls?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelli at 18-5-2022 04:01 AM
lazim replied at 17-5-2022 07:31 PM
cite ni bengong2 sikit.. ada ke pkat2 berebutkan wazir yg xde masa dpn tu.. yg peliknya aku sefaml ...


Hahaha...mmg sengal alam tol..kalau takat Madina je logik la sbb sama taraf..
Yg x menahan si Sumairah ank Datuk yg ddk bandar, kerja besar kat syarikat fmly pn buang tebiat gilakn Wazir?? Kerja ladang,laki org plk tu.. Cannot brain!!! Hahaha
Suka tngk screen play watak2 kat kg..nmpk real..dgn berlemoih, x make up masa kat rmh..rambut plk ikat gitu2 je.
Ingatkn Wazir aka si Luqman ni sedikit serabai utk jayakn watak lelaki kg, rupanya realitinya pn kepam..grrrr
And yesss..lagi rela tngk citer yg bodo2 alang ni dari 7HM tu..yg x menahannya pukul 4pg iolls tngk blk ulangan cuz xnk tertinggal mana2 scene yg terlepas sbb ready utk berbuka.






Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 18-5-2022 02:20 AM
Hahhahahhaa kelakar lah comment Kaka Norma

Tapi mmg tak ye. Tak menahannnn nama anak. Pdhal ...


Jgn jadi LURAHHHH dendam dah laaa yer

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya amatlah kepam utk direbutkan
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:09 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 17-5-2022 10:17 PM
Jantan kaya pun pikir sejuta kali nyahhh kalo makjan anak sederet ketapi
Sedangkan jantan gigi kun ...

hehehehe... kalau gitu kikis sahaja harta sampai 1 sen pon tak tinggal and bawa lari, kalau laki taguna sengkek goda sampai laki taguna tu pi buat loan. then kebas duit & tinggalkan dia dengan hutang puitang sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama anak heols eve laura ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:15 AM | Show all posts
takyah meroyan sis..sedekah je laki tu kat pompuan tu..jantan murahan sesuai dgn perempuan murahan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:25 AM | Show all posts
tikusmontok replied at 17-5-2022 06:29 PM
Awat sis slow sgt ptg2 rembang ni?

hahahhahahhaha jujur sungguh u
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:30 AM | Show all posts
jantan kepham begini, busuk, bau peluh, kaki lepak mamak acah-acah penat layan bola...hujung-hujung still layan bohsia yang senang kena angkut sana sini...bini pulak feeling laki terpaling jantan ni terpaling rebutan gadis-gadis... yihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:46 AM | Show all posts
lakik kau, kau x lepuk ke? x maki hamun ke? klu lakik kau x gatal gatal gatalll.. xde maunya dia melayan pompuan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:59 AM | Show all posts
Hahahaha..tersembur nescafe baca komen acik2 porem hencap jantan kepam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.085188 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list