CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13278|Reply: 119

"Perempuan S*al,"- Isteri Mengamuk, Luqman Hafidz Didakwa Curang

  [Copy link]
Post time 17-5-2022 05:19 PM | Show all posts |Read mode
20 Mac 2020, Luqman Hafidz selamat bergelar suami kepada Nurul Atiqah dan dikurniakan seorang cahaya mata.


Foto: IG




Panas, panas, panas bila baru-baru ini isterinya mendakwa pelakon filem Ola Bola ini curang dengan seorang wanita.


Di Instagram, Atiqah ada memuat naik paparan skrin menunjukkan profil instagram wanita yang didakwa menjadi orang ketiga.




Foto: IG




"erempuan s*al," tulisnya.














Malah dia juga meminta wanita terbabit supaya menghubunginya semula


Atiqah juga bertindak menyimpan Insta Story tersebut dalam folder 'homewrecker'.




  



  



Tak dapat diapsatikan sejauh mana keruhnya hubungan mereka suami isteri.


Setakat ini bila jengah ke IG Luqman tiada apa-apa pula berkenaan isu ini.




  





Harap ada penjelasan daripanya tak lama lagi. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:27 PM | Show all posts
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 hal raya2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 17-5-2022 05:27 PM
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?

Jantan tk guna.. a
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 17-5-2022 05:27 PM
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?

Jantan kemaruk ................. pilih ajelaa.. nama aku pun ok cume buang an je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing KoPi Rindu 3 in 1 ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:32 PM | Show all posts
2-2 salah, bukan pompuan je laki ko pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je nk minat heolls ni lps layan Antara Ihklas dan Kaca kat tv Awesome bln puasa hari tu..ada perangai la plk..
Pangkah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mau dihantuk kn kepala kedua2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan promo kupi sampai macam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:52 PM | Show all posts
laki busuk macam ni tak layak utk direbutkan
bazir lendir je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Best woman wins.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:19 PM | Show all posts
ahli baru kelab bini bodoh ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:26 PM | Show all posts
annehuda replied at 17-5-2022 06:20 PM
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?

si luqman yg curang dgn eryn tu la kan. kenapa chuols boleh fikir sampai ke situ tu?hehh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:29 PM | Show all posts
iols follow jgk si luqman ni.. suka dia masa tgk ola bola. antara artis yg paling takde kontroversi lah sblum ni. tup2 kawen. tup2 ade anak... tp xsangka lak tup2 mencurang

eryn ni pon satu management dgn luqman. Mind Order.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 17-5-2022 06:20 PM
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?

Awat sis slow sgt ptg2 rembang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama ank xblh blah..


Feeling omputih pdhl parent dedua kepam sengkek

Punya la nk snap for the gram smpi ank xready tp dedua mak pak kiss ank smpi nmpk ank tu sengsara JD sandwich kat tgh

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
blueberry12 replied at 17-5-2022 08:29 PM
iols follow jgk si luqman ni.. suka dia masa tgk ola bola. antara artis yg paling takde kontroversi  ...

Masa ola bola ni kaka g tgk dgn kawan..dorg mai..so tangkap pic skali..kaka suka yang hensem tu ape nama ntah..dia ni lead actor kan..lakonan best tp kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan...asal dpt pefek fresh je sangkak lupa anak bini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.185730 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list