CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cintaerina

"Ni Dah Melampau Bro" – YouTuber Sengaja Lap Kaki Pakai Tudung

[Copy link]
Post time 18-5-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Demi secebis konten
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 17-5-2022 10:23 PM
Anak haram bangsat mana lak budak babi ni?

Terasa lega urat kentut aku baca komen kome ni. Tengkiu chuolls
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:36 AM | Show all posts
puki puki pepek masam pulak berebut nak duduk serumah dengan so called youtubers macam ni walaupun tengok muka busuk kepam, demi konon-konon nak kena buat content prank lah apa lancau semua....lepas tu kantoi apa-apa isu, mintak maaf...pastu ulang balik... dah idola diorang pun semua bahalol macam pondan alip & vida sial tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:56 AM | Show all posts
aku pulak suka tengok acik2 bodoh sentap. siapa suruh tengok.

sila buat lagi dek sebab aku tak rasa nak klik pun.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 17-5-2022 10:54 PM
lega rasanya baca komen nih

My pleasure boleh hamun benih2 dajjal laknatullah yg tak menjadi nie
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:15 PM GMT+8 , Processed in 0.071969 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list