CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 18-5-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 18-5-2022 12:51 PM
tu la ingat balik kampung tgk dpn muka rupanya tgk kat phone..tu pun bukak thread sbb putih pink k ...

Bulan pertama -macam yereb kacuk omputih

Bulan ketiga - putih pink macam oink oink

Padahal tumpuk tumpuk satu badan

Hahahaha klaka acik acik sskjp ni mudah kena troll

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 18-5-2022 07:46 PM
anony-mous replied at 18-5-2022 07:43 PM
Sbb joke merepek sgt.  smpai dah berapa benang i tgk teori merepek tu. Dan teori tu agk erm x ...


Erk..dah sah2 itu lawak siap ada tulis JOKE & emoticon gelak..

Ko sorg je take it seriously..adoiii nk jugak menang tu..haaa amiklaaaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 05:45 PM
Erk..dah sah2 itu lawak siap ada tulis JOKE & emoticon gelak..

Ko sorg je take it seriously..adoi ...

Lol salah ke i explain? And i x reply komen uols pon. Xpaham siapa yg take it seriously i pon ada letak emoticon gelak ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-5-2022 07:48 PM
Lol salah ke i explain? And i x reply komen uols pon. Xpaham siapa yg take it seriously  i po ...

Sebab ko refer pada Komen kaka kan???
Kaka tgh borak dgn orkid tp ko yang menyibuk..so skrg ni
Siapa yang menyibuk Komen Siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 08:10 AM
Ye sbb tu jah xtunjuk sgt bb dia..terkantoi ni pun sbb dia p show off skali nmpklaaa bertumpuk2 kt ...

Exactly what i had in my mind
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 18-5-2022 07:50 PM
Exactly what i had in my mind

Well..jah kan byk helah dia..berniaga pun menipu je keje..konon bg infaq pdhl nk dispose stock lama

Dah buat biz untung byk pon blh xsubmit AR kat SSM xbyr LHDN..lg mau bicara bab ain la bab infaq la bab Islam laaa...

Choi..pigidahhhhHeheheh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanda2 kelabu kat tangan n kaki macam dah takde jer...latest videos pics tak nampak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-5-2022 06:08 AM
Ni masa dlm pntang ank emma.

Ni baru la betul merah selepuk, tak ada pun lebam2 cam si Billie Ain grey
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 18-5-2022 08:36 AM
jebat tu idung menurun belah mamakentut
sbb sharnaz idung mancung

Muka pun sama..kuat betul gen belah sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuols perasan tak thn ni tinipap saja balik kelantan sana.   Takde sorg pun ank2 ikut.  Si kak nab dgn tisah tahan lari gi spore masa tinipap balik kg.  
Lemak tak tau mana.  Jah pun tak balik.  Sskjp pun tak dtg umah tinipap raya thn ni.  Takde sesi2 bersalam bersama2.  

Raya pertama tinipap bermesra dgn agen kucate.  

Kaoau cuols ada nenek kt kg takde ke rasa nk salam cium tgn nenek pada hari raya.  Nenek yg membesarkan memasak utk cuols masa mak cuols dgn laki baru  

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:49 PM | Show all posts
haloh haloh haloh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:20 PM | Show all posts
Takut kena kutuk sbb perangai mak/pak terpaling so it raises ppls expectation pada anak. Lobenak pulak selalu downgrade anak org lain. Pressure lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PinkyPie at 18-5-2022 07:48 PM

https://fb.watch/d4Bob3wBRb/

Yang ni bukan kt kampung ek? Sampai dua peket rencah lemak guna pening kepala menengok.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
La...tgk dr hp je pn....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 18-5-2022 09:14 PM

Putih pink ada tompok2 hitam kan.
Kesian billy, dapat mak pak kemaruk attention.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 05:43 PM
Bulan pertama -macam yereb kacuk omputih

Bulan ketiga - putih pink macam oink oink

Aku dah tgk.. muka mcm fattah aminnnn.. aku tgk masa mimpi..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 18-5-2022 07:47 PM
https://fb.watch/d4Bob3wBRb/

Yang ni bukan kt kampung ek? Sampai dua peket rencah lemak guna pening ...

Yg balik kg tini pap sorg.  Esknya ada sara dgn laki dia dtg.  Lain takde.  Sb tisah dgn nab gi spore bawa jebat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tinipap ni xpenah balik raya pertama umah belah atok rebonding ek?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 09:21 AM | Show all posts
la beria makcik ni puji rupanya tengok dalam phone je mampu?aku pikir dia tengok depan beria puji ni.sembang adik aku yang lelaki kalau tengok dalam phone bukan stakat muka putih pink jadi muka kokesen pun mak aku boleh keletong dalam phone batak pujian satu family.mereka memang tak belajar betul2 benda lepaskan ya selalu yang beria sembang ni nan hado sejarah sudah membuktikan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu guna filter
Muka kucing aku matyen pon jadi pink2... haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:35 PM GMT+8 , Processed in 0.082532 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list