CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 18-5-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 18-5-2022 09:07 AM
OOoo..bukanlah jah yg balik Kelantan, mamtin rimau meraung & the geng jelah yg balik. Setakat tengok ...

tu la ingat balik kampung tgk dpn muka rupanya tgk kat phone..tu pun bukak thread sbb putih pink konon
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 08:10 AM
Ye sbb tu jah xtunjuk sgt bb dia..terkantoi ni pun sbb dia p show off skali nmpklaaa bertumpuk2 kt ...

Unplanned pregnancy ka ni
Bukan lofa gigih dok gosok sana sini toklaki depan camera konon loving
Dia pun gigih mengusap perut depan media lagi baby  tk dianggap naa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols percaya je bilal tu comel sebab pak mak helok rupa tapi tulah teaser banyak sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tgk kt fon tu adik beradik tinipap ke atau kenalan tinipap. Rasa cm kenalan kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-5-2022 12:40 PM
Yg tgk kt fon tu adik beradik tinipap ke atau kenalan tinipap. Rasa cm kenalan kan.

Bkn adik beradik tinipap. Tp mgkin ada bau2 kentot. Sb kalau adik beradik tinipap kita2 semua sedia maklum dah nama2 theols
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 18-5-2022 12:06 AM
Hahhaha kan. Budak ni idung kembang.. Comel tapi tidak lah terlalu comel...

Tenguk Syariq anak Emma, tu betul la putih pink sbb maknya pun kulit putih gebu merah2
Jahlop n siPurit tu kulit gelap,
celah mana nak dpt anak kulit putih pink..choii angat
Jebat tu idung kembang n mmg idok le comel pun,cuma tang keletah budak2 nmapk la comel sikit nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-5-2022 01:53 PM
Tenguk Syariq anak Emma, tu betul la putih pink sbb maknya pun kulit putih gebu merah2
Jahlop n si ...

  


Ni masa dlm pntang ank emma.  
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-5-2022 01:53 PM
Tenguk Syariq anak Emma, tu betul la putih pink sbb maknya pun kulit putih gebu merah2
Jahlop n si ...

Putih pink hasil dr filter neneknya tinipap.  

Nenek kuat berfilter.  Tgk pulak dr fon bkn depn2
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:24 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 18-5-2022 10:51 AM
tu la ingat balik kampung tgk dpn muka rupanya tgk kat phone..tu pun bukak thread sbb putih pink k ...

kan yeye ooo je sedara lopak ni, rupanya tgk kat fon. ingat lopak ada sekali ngn baby masa dtg rumah dia tu. emmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 18-5-2022 08:00 AM
Ooh banyak teori gak naa pasai birth mark ni
Tapi nti lama2 pudar la.. tapi makan masa sikit la

Xpayah la percaya teori merepek2 tu. Mmg la teori, tp teori xboleh kawan fakta. Baby duk dlm selaput ketuban, celah mana air mani lekat kat bdn?? Dah la ada mucus plug halang foreign objek masuk kena baby.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sr10 replied at 18-5-2022 09:20 AM
Dont worry acik2, lepas ni tiap2 hari umi akan igs wajah bilal, just ready. Korang jangan termuntah  ...

Takut jd mcm ank lisa je. Org tggu2 x sabar nk tgk, sekali..... patut la dok sorok. Setakat ni rekod retis sorok ank ni sbb x berapa chumel. Nasib baik dah besar budak tu comel sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-5-2022 02:35 PM
Xpayah la percaya teori merepek2 tu. Mmg la teori, tp teori xboleh kawan fakta. Baby duk dlm selap ...

U kena bercampur gaul dgn org baru u boleh dengaq mcm2 teori
Seronok sembang dgn org tua2 ni kadang apa yg diorang cakap tu xtercapai dek akal..lagi2 doc modern yg menentang pantang traditional
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:28 PM | Show all posts
klu perasan lepas kes bilal yg org dok perli2 letak emoji kt anak takot kena ain la ape laa semua, tgk makin ramai plak yg 'berani' tayang anak masing2 mira basic pon terus x letak emoji kat anak nyaa. mira liyana pn terus tayang muka anknyaa n ramai lg laa retis yg lupa nama terus tayang muka anak dorg lepas netizen perli2 psl tutup emoji kt muka bby.. dia senang je klu x nak tnjuk tak yah tunjuk terus laa. perlu ke nk letak emoji bagai
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-5-2022 05:53 AM
Tenguk Syariq anak Emma, tu betul la putih pink sbb maknya pun kulit putih gebu merah2
Jahlop n si ...

Org tua² kata baby baru lahir kalau kulit dia merah dah besar nanti kulit jd putih. Tp kalau baby lahir kulit putih dah besar nanti kulit jd hitam..

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:35 PM | Show all posts
arini tgk muka baby khawla...
comeiii sgt....
sambil tgk sambil acik titipkan doa yang baik2, moga Khawla menjadi anak yg solehah, penyeri hidup mommy and daddy nanti.


dah ada anak, tayang ja lah.
xyah lah poyooo mcm hanattt...
esok lusa hang nak tayang juga kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:36 PM | Show all posts
Madel replied at 18-5-2022 12:53 PM
Tenguk Syariq anak Emma, tu betul la putih pink sbb maknya pun kulit putih gebu merah2
Jahlop n si ...

jebat tu idung menurun belah mamakentut
sbb sharnaz idung mancung
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 18-5-2022 07:40 AM
Iolss temgok ig story adik lofa si amira tu. Rasanya dia mmg taknak tunjuk muka anak dia sbb adik di ...

Dia kalo nk tunjuk baik tunjuk terus kalo x nak tunjuk baik xyah tunjuk terus ni hint2 smpai ke sudah sape x meluat .. tapi x taw la lepas ni ade produk baru berkaitan dgn baby bru tetiba xde ain .. and nobody care about this family pn kalo ainkan pun mcm membazir hutang je banyak .. tmj tu pun ramai meluat rilek je tunjukkn anak alhamdullilah sihat je anak2 …
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 08:10 AM
Ye sbb tu jah xtunjuk sgt bb dia..terkantoi ni pun sbb dia p show off skali nmpklaaa bertumpuk2 kt ...

Dasat.
Are you ok kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-5-2022 04:35 PM
Xpayah la percaya teori merepek2 tu. Mmg la teori, tp teori xboleh kawan fakta. Baby duk dlm selap ...

Tu joke jelaaa..xpyh nk take serious sgt mcm xbiasa plak..haihzzz
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 05:27 PM
Tu joke jelaaa..xpyh nk take serious sgt mcm xbiasa plak..haihzzz

Sbb joke merepek sgt. smpai dah berapa benang i tgk teori merepek tu. Dan teori tu agk erm xreti i nk buat ayat, xpe la. I cuma explain sbb walaupon joke, mesti akn ada take it seriously. So i explain awal2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.079898 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list