CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 18-5-2022 08:00 AM | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 05:14 PM
Ada satu lagi makhluk putih pink..............tp x pelah

hahahahaha i dah terbayang dah benda tu... jahat la
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 07:55 AM
Klu ikut teori nenek @OyaTonggek sbb sang suami suka piung piung pistol kt bb masa ngeseks

Ni j ...

Ooh banyak teori gak naa pasai birth mark ni
Tapi nti lama2 pudar la.. tapi makan masa sikit la
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 17-5-2022 11:17 PM
putih pink?..kohkohkoh
Klau mak bapak pun kulit ireng, celah mana le dpt anak putih pink..Jebat tu  ...

Hahhaha kan. Budak ni idung kembang.. Comel tapi tidak lah terlalu comel...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 18-5-2022 10:00 AM
Ooh banyak teori gak naa pasai birth mark ni
Tapi nti lama2 pudar la.. tapi makan masa sikit la

Ye sbb tu jah xtunjuk sgt bb dia..terkantoi ni pun sbb dia p show off skali nmpklaaa bertumpuk2 kt tgn kt kaki kat bontot..then ada porumer tunjuk muka Billie ya Allah kat dahi pun ada rupenye..mmg xnmpk sgt dlm pic due to filter or camera beautification tp klu irl mmg too obvious laaa...

Jatuh kesian kat Billie..

Mai kat dunia mak pak xngaku benih sampai nk melahirkan br nk cerita
Sepanjang kehamilan asik stress's..dok masuk kua court..
Dah lahir plak diperam kisah arrival smpi 3hari
Br la jah announce..tunggu pak bilal maybe tahun dpn br announce kot(perhaps terkesima tgk bb depa byk tumpuk2)
Dok la kata rasa terpenjara la..rasa penat bb asik jaga tgh mlm laa..
Xnmpk enjoy parenthood pun
Raya pun sendu
Siap sorok2 muka tampal pic burung la berulang la...punyala mcm unwanted child..accident masa main ka apa...xtaulaaa..tp part ni so funny..ank first pun ko dh indenial multiple times..tetibe OMG OMG tunjuk air kencing siap berangan nk ank ramai

Jah and puyu are so funnehhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wajah x comel tu boleh repair hahahha..operate la apa yg patut...tp ketinggian mmg x boleh ubah kena pakai kasut tongkol
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 07:25 AM
Kata islamik sgt..tp bapak sendiri pon ko buang...ko pulau...

Hat ni sskjp benak sume xmo plak bu ...

kaka..pakai niqob settle sesuci bayi okeh! terus masuk sorgaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:16 AM | Show all posts
Normabaru replied at 18-5-2022 07:23 AM
Apps ni ramai betul dpt ank muka sama gini

Template apps out of budget ke..kohkohkoh

Apps ni dia paham saikologi makpak kuat berangan Kaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:17 AM | Show all posts
sedara jah tu tengok real live atau tengok gambar berfilter

sekali tengok real live dik bilal grey atau oren
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:25 AM | Show all posts

hahahahah cuols!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:38 AM | Show all posts
auntyonion replied at 18-5-2022 04:07 AM
Jahbubis ngandung sorok taw2 veranak..dah keluar baby baru acah2 cte balik bagaimana kisah truloptah ...

Jahbungkus dgn bini dia mana pernah sorok2 chuols.
Dia tetap bagi hint2 lepas tu benak2 buta tuli dia buat kerja.
Mana ada yang sorok nya depa laki bini ni.
Tek tek pun keluar punai pun terkeluar..mana ada kisah yang di sorok2 laki bini terpaling ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:42 AM | Show all posts
Beribear replied at 18-5-2022 07:40 AM
Iolss temgok ig story adik lofa si amira tu. Rasanya dia mmg taknak tunjuk muka anak dia sbb adik di ...

Depa je lah yang terpaling pandai agama.
Ain depa tu tak boleh tunjuk muka billy ain grey pink2.
Seluruh anggota lain boleh tunjuk..punai pak pun bole tunjuk tektek mak pun bole tunjuk.
Iols nak speku sebenarnya dalam keturunan sskjp sendiri yang busuk hati,dengki2 sesama sendiri.
Takut dekat keturunan2 sendiri sebab busuk hati sesama sendiri,tapi letakkan salah pada netizen konon nya busuk hati.
Kesian dak billy ni jadi point mak pak nak kekal di kenali.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh kecoh Kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol maksudnya bukan lah tengok depan2. Tapi dalam fon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:07 AM | Show all posts
OOoo..bukanlah jah yg balik Kelantan, mamtin rimau meraung & the geng jelah yg balik. Setakat tengok kat phone jah pun nak dijadikan satu thread gossip ke???
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:09 AM | Show all posts
Ya Allah x boleh ke sambung aje kt thread yg sedia ada
penuh bod guhsip ni dgn cerita jah, piyu dan billie
tp kaka ttp nak doakan agar billie membesar jd anak yg soleh yg bijak dan dpt menginsafkan mak pak dia yg bengong tahap gaban tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dont worry acik2, lepas ni tiap2 hari umi akan igs wajah bilal, just ready. Korang jangan termuntah pulak tajuk porum 1 sampai 10 front page its all about bilal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 18-5-2022 08:38 AM
Jahbungkus dgn bini dia mana pernah sorok2 chuols.
Dia tetap bagi hint2 lepas tu benak2 buta tuli  ...

Dia acah2 sorok acah2 hint ulang2 gitu je kan bg nampak ada stori pasal dorang utk kekal disebut kekal relevan kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:00 AM | Show all posts
auntyonion replied at 18-5-2022 09:56 AM
Dia acah2 sorok acah2 hint ulang2 gitu je kan bg nampak ada stori pasal dorang utk kekal disebut k ...

Itulah MO nya sejak dulu.
Untuk kekal di sebut2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:19 AM | Show all posts
Laaa.. muka mcm jebat je? Ingatkan very the grande
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:40 AM | Show all posts
Kesian Billie Ain 14K, dah mak pak nak jadi terpaling ain, hujung-hujung Billie kena imagine yang bukan-bukan oleh pentaksub...hahaha petik Jebat pulak... mamatut dah menggelupoh nak upload tu...terpaksa curi video Kak Nab untuk upload video Jebat demi secebis perhatian pentaksub Jah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.113274 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list