CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 18-5-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamioomami replied at 17-5-2022 11:16 PM
Choi betul... Takat tengok dalam fon pun boleh buat cerita. Ingat tengok depan mata sampai nak kagum ...

Nenek bilie tu kuat filter.  Mana tak diaorg tgk putih pink kaler bdk bilie tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Billie14k semoga tak menurun perangai mak pak hang. Tak kisah dah billie14k nak ikut muka sapa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 05:14 PM
Ada satu lagi makhluk putih pink..............tp x pelah

Billie ain 14k putih pink.... Oink oink
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tarak Muka apak nya... Muka SSKJP. Tak lama apak kena oink oink
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:34 AM | Show all posts
tapi aku suka jebat. kiut hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bleh lawan anak emma berbaloi la nak sorok.. sekali mehhhhh jaa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:48 AM | Show all posts
Kata lobenak....



billie ain 14K putih pink .... macam apak nya. oink oink



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Biaq p lak rhoper billie tu lagu mana asal rhoper oramg ye dak??
Yg iols skodeng tiktok sedara jah ni kerabat johor ke siap boleh sesenang g istana johor n bergambar ngan ku inah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 06:52 AM | Show all posts
tu pun jadi tajuk cerita. aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 06:59 AM | Show all posts
Mama ghimau berjela jela puji anak luar biasa nya ....dan suami 7 lapis bumi.








Hajjah tak acknowledge apak kandung nya.
Anak durhaka tuuuu



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 18-5-2022 08:48 AM
Kata lobenak....



Apps ni ramai betul dpt ank muka sama gini

Template apps out of budget ke..kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 18-5-2022 08:59 AM
Mama ghimau berjela jela puji anak luar biasa nya ....dan suami 7 lapis bumi.



Kata islamik sgt..tp bapak sendiri pon ko buang...ko pulau...

Hat ni sskjp benak sume xmo plak bukak benang

Hat rizman dgn fazzy xngam gigih pulak busybody..phuikkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Berdasarkan rupa paras mak apaknya.. aku percaya je anak beliau comel mcm kekanak lain regardless semeluat mana pun perangai mak apaknya di mata netz. Isunya, adalah kecomelan itu tahap terpaling selevel dgn umi n apak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolss temgok ig story adik lofa si amira tu. Rasanya dia mmg taknak tunjuk muka anak dia sbb adik dia tulis keluarga dia percaya dgn evil eye. Lg satu agaknya adik dia baca forum jd adik dia tulis belum tunjuk pon dah cakap tak elok bila tunjuk kang lg benda tak elok netizen ni ckp. Jd dorg buat keputusan takyah tunjuk. Rasa nya adik dia bercakap bg pihak dia kot. Kalau lofa sendiri yg ckp kang nampak sgt hadap forum
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis pecah lobang
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 18-5-2022 07:40 AM
Iolss temgok ig story adik lofa si amira tu. Rasanya dia mmg taknak tunjuk muka anak dia sbb adik di ...

Kalau betul lah dorang baca forum cari...tentu dorang dah insof. Lagi2 si lemak retard tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 17-5-2022 09:02 PM
Yer...mengikut porumer honey manjer inila bilie masa lahir..siap pakej ada tanda lahir kat hampir  ...

Kalau banyak birth mark biru2 ni org tua2 kata maknya masa ngandung suka sapu minyak panas sebab lenguh2 badan
Xtau la betul @ x.. tapi ank aii semua mmg ada birth mark ni..cuma xdak la kena di muka .ada kat badan
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:53 AM | Show all posts
Tapak kaki aku pun kaler puteh pink gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 18-5-2022 09:51 AM
Kalau banyak birth mark biru2 ni org tua2 kata maknya masa ngandung suka sapu minyak panas sebab l ...

Klu ikut teori nenek @OyaTonggek sbb sang suami suka piung piung pistol kt bb masa ngeseks

Ni just a joke btw..Kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 18-5-2022 09:40 AM
Iolss temgok ig story adik lofa si amira tu. Rasanya dia mmg taknak tunjuk muka anak dia sbb adik di ...

Masalahnya concept evil eye dia pemahaman slh100%

Dah la salah..p sebar plak

Klu ko salah jahil ank beranak je xpe jgk..ni dia heret satu msia salah concept mcm bini dia yang xgrad2 tu.

Pak ustet ustajah plak sume pakat tutup mulut..pfft sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080652 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list