CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 17-5-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan muka nak macam Lee Min Ho kot...haishhh...kisah sangatlah nak sorok muka anak. Esok2 muka tu kau hulur sua kot2 ada undangan ke tawaran ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama tunggu makin akif la Billie grey ain 14k
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:38 PM | Show all posts
Yawn, there are so many other things i can think of dari nak lihat wajah anak retis yg dah basi. So no thank you, pingan tak retak, nasi tak dingin.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg reputs cari kelas belakang asek repeat paper x abis2 bukak thread pasal anak jah dah nape? Xde nilai berita pun.. Ko sekolah ke tak sepol?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya sepol. Lantak p la bilie ain grey nak rupa macam siapapun who caresss

Yang orang kisah benang2 bodo ko yg benak

Hmm benak selamanya kot tak boleh ke cari pecat je sepolbodo ni suh dia keja dengan nelopak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 17-5-2022 07:24 PM
Makin lama tunggu makin akif la Billie grey ain 14k

billie ain pink 14k lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tunggu billy ada adik 3 lagi, baru tunjuk 4 terus
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Xmo tjk pun xpa...
Nnti bila dh tjk, akan fibuat tbaek ktika berysia 1hari,2hari,1bln,2bln dsb
Sekian,lporan pnilauan netizen bdasarkn kisah2 lepas
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha
Klu x muka jah
Muko setat..
Dah tu mok bapak dia haha
Kalut ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 17-5-2022 06:37 PM
Siapa sis? Dah lama lahir ke baru lahir?

Lamaaa dah lahir
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 17-5-2022 06:41 PM
Oink oink

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 17-5-2022 07:00 PM
incess u make my day la  berdekah terus terbayang makhluk putih pink ittewwwww

Kiutttt khenzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Jebat Jayde tu segak maksudnya anak marhein lagi segak la na .biasa ja jebat tak ada wow faktor pun sebab ramai lagi anak marhaein yg segak. Tak perlu vanding kot, kanak - kanak lagi. Semua cute n comel.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 08:05 PM
Lamaaa dah lahir

Iols blur pulak..yg lahir2nya aritu acik2 kepam dgn penuh yakin predict anak2 retis lain akan mereput tak mampu mengatasi kecomelan pp mrhnya itukah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 17-5-2022 07:38 PM
Yawn, there are so many other things i can think of dari nak lihat wajah anak retis yg dah basi. So  ...

kaka sambung…”takyah tunjuk selamanya ..kami semua memang tak hingin”
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 17-5-2022 08:21 PM
Iols blur pulak..yg lahir2nya aritu acik2 kepam dgn penuh yakin predict anak2 retis lain akan mere ...

Ada poromer yang dh bg jwpn sis... x sampai hati incess nak sebut
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 17-5-2022 05:09 PM
Wah...bila la nak tunjuk wajah bilal nih..nak tunggu setahun kot mcm pelakon kat thread lagi satu tu ...

Masaalah nya paparazzi pun tahu tarak org nak tengok.  Hanya lobenak dan kerabat SSKJP hajjah yg buat hype untuk modal content.  

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 17-5-2022 08:56 PM

asal mcm nk jakun dgn warna kulit billy? kan mmg tu warna kulit korg. ke saja nk brag dgn melayu jawa kulit coklat. dala dpt tgk kt hp je. kowser over sgt mcm apa je dak billy tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 17-5-2022 08:09 PM
Kalau Jebat Jayde tu segak maksudnya anak marhein lagi segak la na .biasa ja jebat tak ada wow fakto ...

Jebat tu sayangla gigi jd camtu... Disumbatnye puting sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dulu aku dah kata mesti mcm jebat gak sbb apaknya dedua cam baiya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:08 PM GMT+8 , Processed in 0.096318 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list