CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 11363|Reply: 156

Saudara Kelantan Teruja Tengok Anak Neelofa- "Kulit Putih Pink, Macam Muka Jebat Jayden"

[Copy link]
Post time 17-5-2022 04:57 PM | Show all posts |Read mode
Sampai sekarang Neelofa dan Haris Ismail tetap dengan pendirian tak mahu mendedahkan wajah anak mereka, Muhammad Bilal.


Namun di TikTok, seorang pengguna @Natasha Maria Khan yang didakwa sebagai saudara dari Kelantan memberi gambaran wajah Bilal selepas ditunjuk oleh ibu Neelofa semasa pulang ke Pasir Mas.


Foto: IG




Katanya, Bilal sangat segak dan mukanya persis dengan anak Noor Nabila iaitu Jebat Jayden.


"Dapat la juga tengok latest wajah Bilal. Segak betul Bilal. Kulit putih pink nah. Masa lahir hari tu muka Lofa (Neelofa). Ni (sekarang) dah muka Haris. Sikit-sikit ada macam Jayden.







Tengok Bilal dalam telefon bimbit mama (Noor Kartini) pun jadi la," tulisnya.


Di ruangan komen ramai yang bertambah teruja selepas mendengar bayangan wajah Bilal.


Terlajak eksklusif, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah lepas lopah tanggalkan sticker kat muka billy nanti, ayah dafi baik punya akan deckare hari keesokkannya tu cuti peristiwa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah...bila la nak tunjuk wajah bilal nih..nak tunggu setahun kot mcm pelakon kat thread lagi satu tu??
Perasaan berbaur mcm Tu...Ada part yg X nak tgk..ada part yg meronta ronta nak tgk..
Siapakah yg boleh bg clearance utk perasaan ini...hahaha
Takkan takde langsung sedara mara yg boleh leaked kan gambar pic Billie 14k nih...mana dia paparazi netizen Malaysian hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:13 PM | Show all posts
wirazam replied at 17-5-2022 05:09 PM
Wah...bila la nak tunjuk wajah bilal nih..nak tunggu setahun kot mcm pelakon kat thread lagi satu tu ...


xyah tunggu, tengok je muka jebat tu, mmg ada iras wahahaha...
masa lahir dulu, skali tengok macam muka syakirah, adik hariz (lari nau mata ku ni)

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu lagi makhluk putih pink..............tp x pelah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:28 PM | Show all posts
Since takut sangat anak dpt ain, esok2 bila diperlihatkan, entah2 mcm2 ain yg menyapa.  Maklum banyak ain yg teruja nak tengok.  Hati2lah Lofa, dikhuatiri yg sangat2 ditakuti tapi itu juga yg akan didapati.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan kan...is the best.. konon2 itu la ini la..murahan sgt semua nak show off hint sana sini..

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 17-5-2022 05:08 PM
Adakah lepas lopah tanggalkan sticker kat muka billy nanti, ayah dafi baik punya akan deckare hari k ...

kalo cuti, aku sokong
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jebat ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jebat?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau persis cousinnya jebat... Mcm antiklimaks je.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 05:14 PM
Ada satu lagi makhluk putih pink..............tp x pelah

Siapa sis? Dah lama lahir ke baru lahir?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:41 PM | Show all posts
Termasuk gak nak iraskan muka anak si Mamu....ye la dua2 muka pendatang dari bangla kan.
Ni nak tanya...kenapa tak sticker kan muka mak ayah nya sekali ye..sakit ain tu....sapa2 pun boleh kena.
Nenek dia sebut tak masyaallah bila tengok muka cucu tu.....?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang: Ada satu lagi makhluk putih pi ...


Oink oink
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 17-5-2022 07:35 PM
Muka jebat ke

So sah2 xhidung mancung kan..katik of cossss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 17-5-2022 06:42 PM
So sah2 xhidung mancung kan..katik of cossss!!!

Kemahin menampal sticker.  Hujung2 muka bdk jebat je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kt sabah tu iras jah kan. Ok ank2nya pun... Ermmmmm


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah muka iras Jebat. Kuat gene geng sskjp ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 05:14 PM
Ada satu lagi makhluk putih pink..............tp x pelah

incess u make my day la berdekah terus terbayang makhluk putih pink ittewwwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.180630 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list