CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Lilrose

"Kami Tak Gaduh Pun, Tetap Bersahabat" - Azri Iskandar Tunggu Waktu Sesuai Buka Cerita

[Copy link]
Post time 18-5-2022 11:02 AM | Show all posts
ntah laa aku rasa azri more better.. tibe teringat kt kak vee
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hal dlm kain xyah nak bukak besar2...buat malu je..dah settled kan so diam2 jelah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 18-5-2022 08:52 AM
Iolls pon harap yg sama. 19 tahun bukan tempoh yg kejap. Even kentut pon dah detect bau apa. Kita  ...

pasti semakin kuat rasa cinta chuols pada suami.. hahahahs

iols rasa acik elly ni ada personality lain dr yg biasa kte nmpk dia louder2 tu. stalk ig dia mcm lovely jgk pd org sekeliling. gmbr2 lama dgn family nmpk sweet je syg pulak cerai pastu dia pulak yg kena ngata. lakinya jd rebutan. ahhh nyampah.. pls rujuk balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 18-5-2022 09:13 AM
Oh anak dioramg 2 orang jah, thread sebelah ada 3 orang pulak
Tak payah lah bukak2, move on & ter ...

Yg 3org tu anak azri dgn ex wife kan. Dgn elli ni ada 2org anak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:42 PM | Show all posts
namr replied at 18-5-2022 05:15 AM
Yg 3org tu anak azri dgn ex wife kan. Dgn elli ni ada 2org anak

Entahlah chuolls, thread sebelah siap mentioned nama anak yg ke 3 tu aqilah. hihi. Tak sure anak dengan Nek eli atau sebelum ni, tak kan anak yg dah meninggal pulak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 01:45 PM | Show all posts
namr replied at 18-5-2022 01:15 PM
Yg 3org tu anak azri dgn ex wife kan. Dgn elli ni ada 2org anak

baru tahu azri ada ex wife

ingat Elly first
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 02:13 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 18-5-2022 10:42 AM
okey, abang Azri dah terlepas dari gari nenek kangkang, dah boleh pergi mandi bersih-bersih, shave a ...

jap la kasi sebulan dua ni. dia sure baca komen2 netizen. nanti dia mandi2 bersih k..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:34 PM | Show all posts
rasanya tak perlulah cerita2 apa lagi..biar masing2 hidup aman2
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hzln at 18-5-2022 04:43 PM

Antara laki retis yg jadi dambaan acik forum, sedap katanyehh
1. Laki acik ellie
2. Laki acik linda rafar
3. Laki aci kavitha
4. Laki nek silamajid
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zuri154 at 18-5-2022 07:13 PM
hzln replied at 18-5-2022 04:42 PM
Antara laki retis yg jadi dambaan acik forum, sedap katanyehh
1. Laki acik ellie
2. Laki acik linda  ...


Aku sambung:

5. Bapak timoh aka bamtah
6. Laki ramilah begum
7. Laki lana mikel jackson
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:33 PM GMT+8 , Processed in 0.070060 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list