CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3024|Reply: 29

"Kami Tak Gaduh Pun, Tetap Bersahabat" - Azri Iskandar Tunggu Waktu Sesuai Buka Cerita

[Copy link]
Post time 17-5-2022 04:55 PM | Show all posts |Read mode
Walaupun tidak sehaluan, Azri Iskandar menegaskan dia dan Ellie Suriaty tidak bergaduh, malah mereka berpisah secara baik.


Berkata kepada Gempak, dia mengesahkan sudah menceraikan Ellie talak satu pada Selasa selepas 19 tahun melayari bahtera rumah tangga.







"Ya betul... saya dah ceraikan Ellie dengan talak 1 tadi. Kami dah tak sehaluan.. tapi tidak bergaduh pun.

"Kami tetap bersahabat baik seperti saudara kerana Ellie ialah ibu kepada dua orang cahaya mata kami," katanya.


Pun begitu, Azri enggan mengulas lanjut mengenai perceraiannya itu dan memohon orang ramai mendoakan mereka.

"Maafkan saya sekarang, saya tak nak komen lagi. Tiada apa yang nak dikatakan lagi cuma doakan kami tenang dan damai sekarang.

"Harap maklum dan mengerti.. saya nak berehat...nanti sampai waktu yang sesuai saya akan bercerita," tambahnya.




Kredit foto: Google




Azri dan Ellie bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur (Keramat), Kuala Lumpur pada Selasa.


Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 18, dan Nur Azreen, 13, serta dua lagi yang meninggal dunia dalam kandungan.


Semoga yang baik-baik sahaja buat pasangan ini. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-5-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet je gambar berdua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes tipu g vaksin dulu berlarutan ke Eh….
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Errr..kasian pulak. Mungkin sebab Ellie dah makin tua makin macam dukun santet parasnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai doa acik porem termakbul nk tgok nek eli dgan tok azri bercereyy..tak gitu?

Btw, ksiannye ingtkn tok azri bleh tahan prngai nek eli smpai mati rpenye ptus tgah jalan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie: Ramai doa acik porem termakbul ...
Akhirnya makbul juga acik forem nak tgk ellie and suami cerai... Ade kenduri ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 17-5-2022 08:08 PM
Ramai doa acik porem termakbul nk tgok nek eli dgan tok azri bercereyy..tak gitu?

Btw, ksiannye ing ...

Aku takkkk ... nak2 jah aku doakan dia tiap2 tahun beranak kalau boleh kembar 2 3 ..sampai tk sempat nk tgk hp
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 17-5-2022 06:31 PM
Sweet je gambar berdua tu.


kan… iols harap deyols rujuk kembali
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-5-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Founder product MLM tu dah boleh mesej FB Azri 12.17 am...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ssmoga berjodohan semula.. tapi kalau dah takde rasa cinta.. how to get back together
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tayah bukak la. Diam2 sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 08:52 AM | Show all posts
Fly_over replied at 17-5-2022 10:36 PM
kan… iols harap deyols rujuk kembali

Iolls pon harap yg sama. 19 tahun bukan tempoh yg kejap. Even kentut pon dah detect bau apa. Kita memang rasa annoying tengok Ellie tapi rumah tangga ni benda yg ada keberkatan. Dah harung susah senang sama2. Tak kan nak pisah. Cedih. Terus iolls tengok muka laki iolls masa tengah tebongkang malam tadi
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:13 AM | Show all posts
Oh anak dioramg 2 orang jah, thread sebelah ada 3 orang pulak
Tak payah lah bukak2, move on & teruskan kehidupan jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:36 AM | Show all posts
19 years..end up bercerai...semoga yg baik2 je utk dorg berdua..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:37 AM | Show all posts
Bukak citer ape pulak.  
Dah settle kan. Dedua sides pun happy kan.
Dah.. Just live with your decisions wisely.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu ellie pnh slim kejap masa jd tenaga pengajar AF2014 ke 2015 kalau xsilap. Rugi naw laki cando tp sheols xjaga elok2. Meols rs aktres2 lain ramai jer nk try azri tp takut dgn elie jer sblm ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-5-2022 09:49 AM | Show all posts
azri tu bersih2 sikit mesti wangi kann....
exercise sikit tak yah gendut2 mcm bapak2..
sure hot daddy...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 17-5-2022 08:08 PM
Ramai doa acik porem termakbul nk tgok nek eli dgan tok azri bercereyy..tak gitu?

Btw, ksiannye ing ...

Yg penting bukan meolls yg doakan cenggitu. Jodoh kan tuhan punya kerja
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tayah bukak cerita la.. Dendiam sudeh. Ank pn dh besar, jaga aib anak jgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:42 AM | Show all posts
okey, abang Azri dah terlepas dari gari nenek kangkang, dah boleh pergi mandi bersih-bersih, shave apa yang patut, senam sikit....confirm hot meletop jadi rebutan para janda, bini org gatal pek, anak dara lanjut, dan jugak ponen-ponen yang suka daddy... heheeeee...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:32 PM GMT+8 , Processed in 0.104662 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list