CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1579|Reply: 1

[Miscellaneous] Panduan Bisnes Shopee - Cara berniaga di Shopee dengan Automatik

  [Copy link]
Post time 17-5-2022 12:45 PM | Show all posts |Read mode


ASSALAMUALAIKUM PENIAGA ONLINE!


Saya nak kongsikan bagaimana cara mudah dan cepat untuk buat duit di shopee ni..

Sebenarnya tak ramai yang tahu cara ni sbb benda masih baru.. Dan ramai orang masih buat cara lama yang susah dan memenatkan..


Cara yang saya maksudkan tadi adalah kita gunakan sistem AUTOMATIK..

Ya, betul! buat apa nak buat secara manual kalau kita boleh buat secara auto kan. Simple dan menjimatkan masa dan tenaga..





Ok, dengan sistem terbaru ni banyak benda yang perlu dibuat secara manual telah pun dimudahkan dengan sistem ini.


- dengan sistem ni anda hanya perlu klik2 sahaja nanti semua detail produk akan masuk ke kedai shopee anda. Jimat masa dan tenaga tuhh…


- dengan sistem ini anda tidak lagi perlu update stock 1 per 1 secara manual dan cek stock dengan supplier setiap hari kerana sistem dah bantu auto update kan untuk anda. Rileks sikit la kerja kan…


- bila anda dapat saja order di shopee dah perlu nak kelam kabut nak buat apa-apa dah..semua HQ supplier yang akan uruskan dari A-Z untuk anda, hanya perlu pastikan dalam akaun supplier ada kredit sahaja.. Yang lain semua ditanggung beres…





Semua dah auto kan baru lah rileks sikit buat bisnes tak kalut sangat.

Sesuai sangat kalau anda masih lagi bekerja ataupun masih student tapi nak berniaga dekat shopee ni. Guna jer sistem ni..

Tak payah berhenti kerja pun untuk nak tambah income…


Jom belajar lebih lanjut KLIK SINI ye ==>>> http://bit.do/autoshopeev3

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2022 05:16 PM | Show all posts
Meidän ei pitäisi piilottaa ongelmia infektioiden kanssa. Tämä on yleinen sairaus. Mutta nykyään se on helppo parantaa. Tämä työkalu auttaa minua löytämään täältä numeron favipiravir hinta. Jos myös käytät sitä, suosittelen tilaamaan sen verkkoapteekista. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Tuotteen laatu ja tehokkuus eivät eroa perinteisistä apteekeista ostamistamme.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.093790 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list