CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 22734|Reply: 248

19 Tahun Hidup Bersama- Dah Tak Sefahaman, Elly Suriati Dan Azri Iskandar Sah Bercerai!

  [Copy link]
Post time 17-5-2022 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Elyy Suriati dan Azri Iskandar bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur (Keramat), Kuala Lumpur pada Selasa.


Puncanya mereka sudah tiada lagi persefahaman selepas 19 tahun melayari bahtera perkahwinan.


Foto: IG





"Ini adalah suatu keputusan yang sukar untuk saya buat. Tetapi, saya sudah memikirkannya masak-masak dan akhirnya, ia perlu dilakukan.


"Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Azri untuk segala saat-saat indah, kenangan manis serta pengalaman hidup yang kami lalui bersama sebagai suami isteri.


"Dia juga seorang bapa yang baik dan cukup menyayangi anak-anaknya.


"Tapi, rasanya sudah tertulis sampai di sini sahaja jodoh kami. Saya berharap ramai yang akan mendoakan yang terbaik untuk kami," katanya seperti dilapor Getaran.


Untuk rekod, Azri Iskandar, 54, dan Ellie Suriaty mendirikan rumahtangga pada tahun 2003.


Pasangan ini dikurniakan tiga cahaya iaitu Azrell, Nur Azreen, dan Nur Aliah. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai sbb vaksin ke? Ke sebab tak tahan bau kefam
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:44 PM | Show all posts
pulak dah

hot daddy la pehni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Azri iskandar ni hensem ooo...aku mcm kesian kat dia sebb jodoh dia elly suriati..dgn perangai elly tu yg mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:46 PM | Show all posts
Akhirnya, azri baru tersedar rupa ex bini...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow, so terkejut! Tiba2 je x sefahaman
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:47 PM | Show all posts
Hot daddy and hottttttt mami
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh Azri single dah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknyalahhh kena cerai. laki mna tahan bau tengit bau ikan masin bau mulut kohong tu. yekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 17-5-2022 12:41 PM
Cerai sbb vaksin ke? Ke sebab tak tahan bau kefam

dia pun ujung2 cucuk vaksin jua.. tk padan hasut anak buat report polis bagai sbb x nk vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:52 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-5-2022 12:49 PM
selayaknyalahhh kena cerai. laki mna tahan bau tengit bau ikan masin bau mulut kohong tu. yekkkk

hahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 12:55 PM | Show all posts
elly ni mmg depan2 pon bau kepam ikan masin ke?
ke sbb imej dia je yg buat nmpak mcm busuk tu

btw azri ni kalau groom konfirmmmmm meletopsssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:00 PM | Show all posts
Fuyohhhh duda hot bakal berkeliaran.
Mohon groooommzzz.

Moga yang terbaik buat dedua dan tenang jalani hidup bersolo yerrr..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je beraya bersama. Makin naik la saham azri
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke tea pasal these two?? Just curious cana deyols boleh bercinta and melayarkan bahtera cinta sampai klua anak 2 ketul bertahun2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeyyyyy back in the market laaa hot zaddy asri!
acik ellie, turn orang lain pulak hokehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:02 PM | Show all posts
elly ni cuba bersiap sikit
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:04 PM | Show all posts
ala sedihnya news ni. baru tertengok itu hari dekat PHSM tu. heols helok yach dlm tu. tak sure time tu dah kawen ke x dgn ellie.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhh, jarang daddy2 yg bercerai berai umur 50an ni yg lebih diberi perhatian berbanding dgn si bini (acik2 50an skrg ni ramai yg masih hot), azri ini spesis rare la, sbb bini dia yg kepam, dia kekal helok
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 01:05 PM | Show all posts
Agak tekejut dengan news ni. Nak speku fahaman masing2 dah tak boleh nak joint together. Semoga baik2 untuk mereka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:31 PM GMT+8 , Processed in 0.104707 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list