CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1189|Reply: 9

Selalu kongsi gambar bogel, Britney Spears keguguran

[Copy link]
Post time 16-5-2022 10:44 PM | Show all posts |Read mode

BRITNEY SPEARS

Selalu kongsi gambar bogel, Britney Spears keguguran

SELEPAS beberapa hari mencetuskan kontroversi dengan berkongsi foto bogel dalam Instagram, penyanyi sensasi Britney Spears mengumumkan berita sedih apabila mengalami keguguran.

Berita duka itu dikongsikan sendiri Spears menerusi satu hantaran yang dimuat naik dalam Instagram miliknya.

“Saya sangat sedih apabila terpaksa memberitahu bahawa saya dan pasangan, Sam Asghari sudah kehilangan bayi kami ketika dalam peringkat awal kehamilan.

“Saat ini adalah waktu yang sangat teruk untuk diterima oleh mana-mana ibu. Mungkin kami sepatutnya menunggu untuk membuat pengumuman sehingga kandungan sudah betul-betul kuat,” katanya.

Pada masa sama, Spears juga meminta untuk diberikan ruang untuk bertenang dan berehat selepas melalui detik sedih itu.

“Saya mohon diberikan ruang. Saya akan terus mencuba untuk menambah bilangan ahli keluarga,” jelasnya.

Perkongsian pelantun lagu Toxic itu sekali gus membuatkan peminatnya turut berasa sedih dan bersimpati dengan keadaan yang menimpanya.

Pada 12 April lalu, bintang berusia 40 tahun itu memberi kejutan kepada 40 juta pengikutnya dalam Instagram apabila mengumumkan sedang hamil bersama pasangannya, Asghari.

Penyanyi yang digelar ‘puteri pop’ itu sebelum ini pernah berkahwin dengan penari latarnya, kevin Federline pada 2004 namun bercerai pada 2007. Hasil perkahwinan tersebut, Spears dikurniakan dua orang cahaya mata.

Spears kemudiannya berkahwin dengan rakannya sewaktu kecil, Jason Alexander dan bercerai 55 jam kemudian. – KOSMO! ONLINE

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2022/05 ... y-spears-keguguran/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-5-2022 01:57 PM | Show all posts
bila la sheols nak rilis album baru yihhh lambat nau rilis album pastu beranak la reramai pun takpa. gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 02:33 PM | Show all posts
rupa dia bogel pun tak berselera nak tgk.

kalau dia maintain mental health, jauh bertiang cantik dari sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 03:19 PM | Show all posts
it's ok Britney.. cuba lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Padahal tak preggy pon. Sheolls dgn toklaki sama attention seeker. Sheolls nudist pon nampak kepam je, muka serabut sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:05 AM | Show all posts
Bukan ka lepas gugur senang lekat? ikut orglah kowt. Sheols dh 40 better beranak skrg. Klo makin tua nanti risiko anak oku plak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:47 AM | Show all posts
blakerainer replied at 18-5-2022 03:52 AM
Padahal tak preggy pon. Sheolls dgn toklaki sama attention seeker. Sheolls nudist pon nampak kepam j ...

sbb kantoi naik jetski tu ke ?beriya pakai facemask
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 10:51 AM | Show all posts
dia ni pn dah 40 kann. dah x hot macam dlu dahh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka repair.. Nk buat cemana kan.. Kalau x repair maybe maintain cute lagi mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin kepam. Muka dia mcm berserabut je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.084126 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list