CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3123|Reply: 18

"Jangan Jadi Penunggang Agama, Tak Payah Gigih Buka TikTok Nak Sabotaj,"- Mawar Karim Bengang, Bakal Dedahkan S.A.M!

  [Copy link]
Post time 13-5-2022 04:29 PM | Show all posts |Read mode
Belum habis lagi kisah Mawar Karim. Bekas isteri Fizo Omar ini mendakwa ada invidu yang mahu sabotaj kehidupan dan perniagaannya.


Di Insta Story, Mawar berusara tentang individu yang digelar 'S'.


Foto: IG




“Kepada S, tak perlu gigih upah create TikTok fake account semata-mata nak sabotage life, business, personal, reputasi saya, keluarga & orang yang tiada kaitan," tulisnya.




Via Murai




Mawar juga berpesan supaya 'S' menjadi profesional dan bukannya penunggang agama.


“Jadilah manusia yang profesional, bertauliah. One more jangan jadi penunggang agama atau munafik.”




  



  



Tambahnya, “Come on, tak perlu berselindung di sebalik nama S.A.M. One day orang akan tahu siapa awak & APA KEGIATAN YANG AWAK JALANKAN.


Selama ini saya diam, diugut macam-macam. Kita serah pada pihak berkuasa. Kita kan nak jumpa di mahkamah nanti, Malaysia ada undang-undang.”


  



Siapa S.A.M? Sama-sama kita tunggu pendedahan daripada Mawar. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:50 PM | Show all posts
kau pun tunggang jugak masa jual tudung tu... walhal sama je kenalan politik sana sini, macamana boleh terlibat dengan skandal2 politik kalau takde kaitan dengan diorang at the first place? demi bussiness ke? kenapa tak dedah je siapa yang dengki sangat tu? sebab ada rahsia yang dia pegang ke? fishy lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 06:53 PM | Show all posts
ni saja buat publicity morahan kut... kang senang nak up produk baru...gicheewww

.

ke adik beraadik ex laki hang saja buat loqlak?... tu la dulu angpa gaduh sana sini londeh sana sini kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar Karim ni bukan artis, kan? Cuma janda artis je. Tu pun artis suam2 telinga kambing.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Adela tu yg x senang dgn mawar diva ni... Kot2x bini suami die skrg ka.. Hahaha... Spekuan saja
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedah jela tak pun masa masuk court senang. Dok up status s situ sana sini ko ingat org tu takut ke, lagi galak saiko kang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelabahhhhhh je lebeyh
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
So betul ke dia jadik bini ke-2 ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 10:01 AM | Show all posts
kikyou: Mawar Karim ni bukan artis, kan? Cuma janda artis je. Tu pun artis suam2 telinga kambing.


bekas laki dia tu masa PH berkuasa dapat jugak la 1 ke 2 juta dalam rancangan apa ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 10:39 AM | Show all posts
off topic ex dia ni fizo tu mmg suka flirting2 ke. i few time la pernah bercakap2 dengan fizo ni paling latest last week kat janda baik. mmg dia sejenis suka tersenyum2 ke masa bercakap ke iols je rasa gitu. pape pon pipi fizo licin & gebu ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SAM sape?
Saya Anak Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 14-5-2022 10:39 AM
off topic ex dia ni fizo tu mmg suka flirting2 ke. i few time la pernah bercakap2 dengan fizo ni pal ...

Tak rasa pun dia  suka flirting. Cuma dia kan artis. Kena lah senyum walau letih. Nanti cakap dia sombong lak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 03:00 PM | Show all posts
Edited by _blackbird at 15-5-2022 03:03 PM
kakakpositifker replied at 15-5-2022 12:58 PM
Tak rasa pun dia  suka flirting. Cuma dia kan artis. Kena lah senyum walau letih. Nanti cakap dia  ...

i ckp dengan dia bukan sebab dia artis pon atau nak bergambar i pon tak sedar dia fizo masa tu bila bercakap tgk muka dia few second baru perasan siapa dia. maybe sebab dia pon tak cari perhatian sgt org tanya baru dia jawap. kat janda baik aritu i nampak sorg lelaki ni tgh kemas2 tempat atv i tanya dia pukul berapa dia buka & harga. then dia reply hari ni tak buka lusa baru buka then dia explain la pasal atv dia tu sambil tersenyum2 then lepas dia senyum2 baru i sedar fizo omar rupanya. beberapa bulan sebelum nya i jumpa dia kat kedai emas memula i igt dia staff situ dia duduk dlm kaunter kedai emas tu i pon tanya la dia ckp dia tak kerja sini. huhuhu rupanya dia tgh shooting buat promotion video kedai emas tu

fizo ni nampak mcm biasa2 je bg i takda la hadap sgt nak bgtau dia artis ke apa. dia cakap pon soft spoken je gitu. org tanya dia jawap ajer. cuma i tak boleh tahan dia ckp sambil tersengih2 tu nampak mcm miang pula. kalau dia bukan artis ok kot sengih2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak akhir2 ni nmpk x classy mawar ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh nak mikir sape SAM
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo pulak sam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kena masuk sini
Dia retis ke?
Selain janda retis
Skandal dengan vvip
Kantoi roblok menyorok bawah desbod
Meroyan pasal anak sad
Kawen bulan Feb

Pelislahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 04:30 PM | Show all posts
anony-mous replied at 15-5-2022 03:22 PM
Sejak akhir2 ni nmpk x classy mawar ni

pernah ke si mawar berkerak ni classy??
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 04:38 PM | Show all posts
dia dah umumkan ke penikahan dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:16 AM GMT+8 , Processed in 0.198421 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list