CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4787|Reply: 46

Tak Ada Suami Pun Okay, Shila Amzah Seronok Jalan Singapura Dengan Anak

  [Copy link]
Post time 13-5-2022 04:18 PM | Show all posts |Read mode
Shila Amzah mengabadikan momen indah percutian pertama bersama anak lelakinya Seth Uwais di Singapura menerusi rakaman video yang dimuatnaik di Instagram nya.


Pada 8 Mei baru-baru ini, Shila atau nama sebenarnya Nurshahila Amir Amzah membuat keputusan untuk membawa anak kesayangannya bercuti di Kota Singa itu. Shila yang kini telah pulang dari bercuti, memuat naik video memaparkan memori gembiranya bersama Seth di sana.


Dalam entri yang ditulis Shila, semenjak menggalas tanggungjawab sebagai ibu tunggal, dia sedar ia bukan satu tugas yang mudah untuk menjadi ibu dan juga ayah kepada anaknya. Namun demi Seth, Shila berazam untuk menjadi seorang ibu yang kuat.


Foto: IG






“Saya gembira saya dapat cipta kenangan ini di Singapura bersama Seth. Menjadi seorang ibu tunggal bukan mudah.


Perkara yang paling sukar adalah, tiada siapa yang bantu dan mengambil alih. Kadang-kala saya masih menangis tapi apabila saya lihat anak saya, dia senyum kembali pada saya..


Mengingatkan saya kenapa saya perlu jadi kuat. Alhamdulillah,” tulisnya.




  



  



Melihat perkongsian penyanyi berbakat itu, rakan-rakan artis dan peminat setia menitipkan kata-kata semangat buat Shila.


“Gembira sangat tengok perkembangan Seth, syabas ibu”


“Dia paling comel, anda buat yang terbaik!”


“Hidup gembira adalah kehidupan yang bagus”




  



  



“Diakhirnya.. Anda masih yang terbaik dalam hidup Seth”


“Anda boleh lakukannya”


“Bukan mudah tapi anda boleh lakukannya. Anda tak akan diuji melainkan Allah swt tahu anda boleh hadapinya dengan bantuanNYA”


  





Semoga Shila menjadi seorang ibu yang cekal dan kuat demi putera kesayangannya. -CARI


Sumber: Murai.my
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:31 PM | Show all posts
berdua? tapi gambo2 semua macam ada orang snapkan? ke bawak adik busuk kau yang terpaling feeling artis tapi langsung orang tak pandang tu? atau bawak your brother yang tak bayar nafkah anak tu? feeling2 ek terpaling ibu tunggal...kalau tak slang british tak tinggal wo-er wo-er kau..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat sg aje..lebih kurang besar perlis aje..lg pn sg bukan boleh sesat pon..pusing2 kat dlm pulau tu juga.mmglah ko berani.aku setakat sg ni sorang2 pon takde masalah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling ibu tunggal
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu genuinely happy, selalunya amik gambo pun terlupa, inikan pulak meroyan di soc med. haniway, muka anak tu kopipes muka laki ko.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia memang tak ambik tau ke? Sebab caption dia macam dia kena buat semua bende...harapnye keluarga dia tidakla menambah kan lagi senak otak dia....kekadang kesian tgok artis2 yg ade bakat nama peluang tp mcm jadi cahscow famili...sebab tu aku suke sgt tgok famili leona, aisyah cupcake, aisyah retno, intan najuwa....cam best je
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dagu dia panjang yg mat
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 11:11 PM | Show all posts
jangan benci sangat bekas laki ko tu sebab anak ko copy paste sangat muka bekas laki ko…
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je lepas cerai, cari jodoh lagi hahaha
Anyway, anak nampak happy dalam gambar
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu nak kahwin lg jgn cari lelaki malay lah shila..cari non malay yg vast income dan bijak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 09:49 AM | Show all posts
sama sangat muka anak dia dengan ex husb dia
tengok Seth, ada terkenang ex juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya tgk perempuan bertudung menari nari
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum kahwin sibuk lah dengan mencari jodohnye, lepas cerai jadi terpaling ibu tunggal. Pape lah shila. Ini jeee berita pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ahhhhhhhh replied at 14-5-2022 09:56 AM
Gelinya tgk perempuan bertudung menari nari

Gemuknya.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah halah retis pujaan @tikusmontok ni pon. Mcm lah kau sorang je ibu tunggul yang terpaling...sekali dua sudah la ratib pasal keseronokan jd ibu tunggul. Ni dah byk kali sangat, rasa mcm otak kau dah rosak ke ha shilalat gundu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 13-5-2022 05:50 PM
Terpaling ibu tunggal

itulah, berulang kali cakap benda yang sama, takut netijen lupa ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 14-5-2022 03:22 PM
Halah halah halah retis pujaan @tikusmontok ni pon. Mcm lah kau sorang je ibu tunggul yang terpaling ...

Akhirnya pemenat iols..aciklalat gundu bersuara semula selepas ilang mabuk melahap berbalang2 batang buruk
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 14-5-2022 03:23 PM
itulah, berulang kali cakap benda yang sama, takut netijen lupa ke apa

Iols pun nak taip gak takpayah remind netz hari2 yg ko dah bercerai. Umum dah tau. Tapi iols rasa (dari post ig), life sheols sunyi. Walaupun dok rumah besar, anak besar, family pun besar, macam ada yg missing. Btw family ada bukan la sebatang kara pun udah2 la meratib
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 14-5-2022 04:25 PM
Akhirnya pemenat iols..aciklalat gundu bersuara semula selepas ilang mabuk melahap berbalang2 bata ...

Sedap oooo batang burok time raya

Aku kalo tgk benang siti, kompem tag kau sebab teringat ko haterz terulung siti

Kalo tgk benang shilalat pon, aku suka tag ko sebab teringat ko karatz terulung shilalat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 06:25 PM | Show all posts
fikir kan diri sendiri dulu, baru fikir pasal orang...

kita ada hak untuk bahagia... you go girl!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.090603 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list